Get Adobe Flash player

Neuville a Toyoták elleni nagy küzdelemben nyerte az idénynyitót

A 2020-as Monte-Carlo Rallye összefoglalója


Bővebben...

 

Daciával a Montén

Egy érdekes, új típusú raliautó mutatkozik be a rali világbajnokságon, a ralisportban igencsak ritkán látott márkának számító Dacia R4-es változatát az olasz Ermanno Dionisio fogja vezetni a Monte-Carlo Rallye-n.

Bővebben...

 

Vatanen és Röhrl monte-carlói csatája

A két világbajnok hatalmas küzdelmet vívott az 1985-ös Monte-Carlo Rallye győzelemért.


Bővebben...

 

A menők sisakdekorációi 2020-ban

A 2020-as rali világbajnoki szezon előtt a sorozatot az utóbbi időkben uraló három páros egy-egy tagja is felfedte, milyen sisakfestéssel fog harcba szállni a szezon során.


Bővebben...

 

A 2020-as rali világbajnokság előzetese

Változatlan szabályokkal, motorfejlesztésekkel és őrületes pilótakeringővel, immár a Citroen nélkül indul útjára a menetrendjét illetően jócskán felforgatott rali világbajnokság.


Bővebben...

 

Lappi bizakodó az M-Sportos bemutatkozása előtt

Esapekka Lappi bizakodik, hogy gyorsabb lesz az M-Sport Ford Fiesta WRC-jével a rali világbajnokság idei szezonjában, mint lett volna a Citroen C3 WRC-vel, amennyiben a francia gyártó maradt volna a sorozatban.

Bővebben...

 

Rajtszámok, és ami mögöttük van

A rali világbajnokság egyéni küzdelmeinek létezése, azaz 1979 óta a 2019-es szezon az első, amikor a gyári pilóták saját rajtszámot választhatnak maguknak, ezzel jobban megjelenhet a személyiségük, valamint a promóciót is segíti az állandó számozás.

Bővebben...

 

Új gárda, továbbfejlesztett gép a Toyotánál, Latvala pilótatársával egy autóban

Továbbfejlesztett autóval és teljesen új versenyzői felállással vág neki a 2020-as szezonnak a Toyota GAZOO Racing ralicsapata.


Bővebben...

 

Továbbra is együtt az M-Sport és a Sparco

Az M-Sport és a Sparco 2020 januárjának első hetében, az Autosport International Show idején bejelentette, hogy további két évvel meghosszabbították régi és sikeres partnerkapcsolatukat.


Bővebben...

 

Matton több gyári autót szeretne

Az FIA rali igazgatója, Yves Matton azt nyilatkozta, az autósportok felügyelő szervezete azon dolgozik, hogy rekord szintet érjen el a gyári részvétel a rali világbajnokságon a következő öt évben.

Bővebben...