Get Adobe Flash player

Hogyan lehet túlélni a svéd hideget?

A Svéd Rally nevezetes arról, hogy a hőmérséklet -30 Celsius fok alá is eshet. Az alábbiakban néhány olyan tipp olvasható, melyekre nem is gondolna az ember, de ha túl akarja élni a skandináv hideget, hasznos lehet betartani ezeket.

Bővebben...

 

A finn egyenes beszéddel gyorsul az M-Sport?!

Teemu Suninen úgy véli, az egyenes beszédű finnek alkotta M-Sport versenyzői felállás segít a Ford Fiesta WRC továbbfejlesztésében és gyorsabbá tételében 2020-ban.


Bővebben...

 

Loeb maga döntött

Sebastien Loeb ragaszkodik ahhoz a változathoz, hogy a saját maga döntése volt, hogy kihagyja a Svéd Rally-t, miután a Hyundai bejelentette, Craig Breen lép a helyébe a világbajnokság második fordulóján.

Bővebben...

 

Ahogyan Tanak balesete történt

Ott Tanak és navigátora, Martin Jarveoja a 2020-as Monte-Carlo Rallye negyedik szakaszán óriási sebességnél hatalmas balesetet szenvedtek. De miért is történt ez?


Bővebben...

 

Úton 2021 felé a Pirelli

A Pirelli Motorsport igazgatója, Mario Isola kinyilvánította cége következő szezonra vonatkozó terveit, amikor az visszatér a rali világbajnokságra.


Bővebben...

 

Neuville és Sordo együttműködése a monte-carlói győzelemért

Köszönetét nyilvánította ki Thierry Neuville Dani Sordo felé, miután a részmunkaidős spanyol pilóta SOS-ben ugrott be és lett a belga jégkém legénységének tagja, amivel hozzásegítette Neuville-t a monte-carlói futamgyőzelemhez.

Bővebben...

 

Tanak bánata: nem ülhetett eleget az autóban a baleset miatt

A Monte-Carlo Rallye-n történt hatalmas balesetét követően minél hamarabb vissza akar ülni a Hyundai i20 Coupe WRC-be Ott Tanak.

Bővebben...

 

Amikor véget ér a szezon – avagy hogyan tölti a telet a Skoda Motorsport?

A 2019-es szezon a Katalán Rally-val fejeződött be a Skoda Motorsport számára. Ez ugyanakkor nem jelentette azt, hogy az alakulat emberei leülhettek és várhatták a következő szezon rajtját. Mi történik a két idény közötti időszakban?

Bővebben...

 

Neuville a Toyoták elleni nagy küzdelemben nyerte az idénynyitót

A 2020-as Monte-Carlo Rallye összefoglalója


Bővebben...

 

Daciával a Montén

Egy érdekes, új típusú raliautó mutatkozik be a rali világbajnokságon, a ralisportban igencsak ritkán látott márkának számító Dacia R4-es változatát az olasz Ermanno Dionisio fogja vezetni a Monte-Carlo Rallye-n.

Bővebben...