Get Adobe Flash player

Katsuta ismét új fejvédőben

A 2021-es Észt Rally-n új bukósisakban versenyzett Takamoto Katsuta, aki a portugál verseny után ismét színezetet váltott.


Bővebben...

 

Jól teljesített az új Pirelli Észtországban

Szokatlan körülmények között is jól vizsgázott az új konstrukciójú Pirelli a rali világbajnokság hetedik futamán.


Bővebben...

 

Hogyan sikerült az elektromos Skoda bemutatkozása?

Dobogós pozícióban ért célba a Skoda Kreisel RE-X1, az elektromos raliautó gond nélkül teljesítette a Weiz Rallye-t.


Bővebben...

 

Nem gondolja Neuville, hogy túl gyors volt a Safarin

A rivális csapatfőnök megjegyezte Thierry Neuville-ről, hogy túlságosan nyomta neki a durva pályákkal rendelkező Safari Rally-n, az érintett azonban úgy érzi, a megfelelő stratégiával ment.


Bővebben...

 

Pumával támad az M-Sport Ford az új érában

Az M-Sport Ford World Rally Team bemutatta azt az autót, amivel részt fognak venni a rali világbajnokság izgalmas, 2022-ben útjára induló új korszakában. A típusválasztás a Pumára esett.

Bővebben...

 

Gyári Skoda támogatás az elektromos raliautóhoz

A Skoda Motorsport gyári támogatást biztosít a tizennégyszeres osztrák ralibajnok Raimund Baumschlager csapatának, melynek nevéhez fűződik az elektromos hajtású Skoda Kreisel RE-X1 kifejlesztése.

Bővebben...

 

Nagy győzelem, csapatutasítás nélkül

Jari-Matti Latvala sajnálja Thierry Neuville-t, ugyanakkor úgy érzi, nagy győzelmet arattak Sebastien Ogier-vel a rali világbajnokságba tizenkilenc év után visszatérő Safari Rally-n, Takamoto Kastutára pedig büszke a szakvezető.

Bővebben...

 

Nem világos még, hogy mi állhat a Hyundai futóműgondjai mögött

Sorozatban harmadik alkalommal volt kénytelen kiállni egy rali világbajnoki futamot vezető Hyundai valamilyen felfüggesztéssel kapcsolatos probléma miatt.

Bővebben...

 

Csapatvezetési teszt a Safarin

Csapatvezetője nélkül vesz részt a 2021-es Safari Rally-n az M-Sport, miután a koronavírus járvánnyal kapcsolatos utazási korlátozások miatt csökkentett létszámú stábot küldenek Kenyába.

Bővebben...

 

Ogier más szinten

A Toyota GAZOO Racing ralicsapatának vezetője, Jari-Matti Latvala azt mondja, Sebastien Ogier Szardínia Rally-n mutatott, győzelmet érő teljesítménye jóval afelett volt, mint ami két héttel korábban a portugál futamon volt látható a hétszeres világbajnoktól.

Bővebben...