Get Adobe Flash player

Csak új hajtásrendszerrel marad a Citroen

A Citroen azt mondja, el fogják hagyni a rali világbajnokságot 2020 után, amennyiben nem kerül bevetésre valamilyen elektromos technológia.

Bővebben...

 

Kiszedte a szélvédőt, megbüntették Meeke-t

A célba érést követően sújtották egyperces büntetéssel Kris Meeke-t a Chile Rally-n. A Toyota pilótája nyolcadikként ért célba a világbajnokság új futamán, de miután az időellenőrzőben szedték ki autójuk szélvédőjét szombaton, büntetést kaptak.

Bővebben...

 

Restaurálás és csapatépítés – az M-Sport dél-amerikai programja

Az argentin és a chilei forduló összekapcsolva került be a 2019-es rali világbajnoki versenynaptárba, ami azt jelentette, hogy a két dél-amerikai futam között gyakorlatilag mindössze egy szabad hét volt.

Bővebben...

 

Tanak győzött a világbajnokság új futamán

A 2019-es Chile Rally összefoglalója


Bővebben...

 

A navigátor hangja – Scott Martin

Elfyn Evans navigátora a Chile Rally előtti héten mondta el a wrc.com-nak, hogy miként készül a világbajnokság új fordulójára.

Bővebben...

 

A Citroen fejlesztését sürgeti Ogier

Sebastien Ogier elégedetlen, és nyomást helyez csapatára, hogy végezzék el a megkésett módosításokat versenyautóján, a Citroen C3 WRC-n.


Bővebben...

 

Szervócsere negyven percen belül

Nagy munkát adott Sebastien Ogier az Argentin Rally-n szerelőinek, miután az egyik szakaszon lerendezte Citroen C3 WRC-jének kormányszervóját.


Bővebben...

 

Közeleg a hibrid, illetve elektromos rendszerek bevetése a ralisportban

A 2022-es szezontól elektromos vagy hibrid hajtású autókkal fog zajlani a rali világbajnokság.


Bővebben...

 

Evans motivált

Az M-Sport pilótája, Elfyn Evans a hatékonyságra törekszik, hogy folytassa remek szereplését a rali világbajnokságon, aminek következő versenyét Argentínában rendezik.


Bővebben...

 

Miért nincs push-to-pass rendszer?

A rali világbajnokság versenyzői, Elfyn Evans és Kris Meeke azt szorgalmazzák, hogy az FIA gyorsítsa fel a folyamatot és mihamarabb vesse be az előzéseket segítő technológiát.


Bővebben...