Get Adobe Flash player

Rajtszámok, és ami mögöttük van

A rali világbajnokság egyéni küzdelmeinek létezése, azaz 1979 óta a 2019-es szezon az első, amikor a gyári pilóták saját rajtszámot választhatnak maguknak, ezzel jobban megjelenhet a személyiségük, valamint a promóciót is segíti az állandó számozás.

Bővebben...

 

Egy hónapot úton, avagy: Irány az aranyért és vissza

Csaknem úgy hangzik ez, mint egy kalózút. A Skoda Motorsport csapata hosszú európai útra indult, hogy diadalmaskodva, arany és ezüst kupákkal térhessen haza. A rajongók számára néhány napos kalandozást jelent minden verseny, a szerelők, mérnökök és a többi csapattag számára azonban egy jóval nagyobb kihívás ez.

Bővebben...

 

Neuville elégedett az i20 WRC fejlődésével

A Hyundai Finn Rally-n mutatott sebessége megerősítette, hogy javult a koreai gyártó raliautója.

 

Bővebben...

 

Ünnepel az M-Sport: 40 év az iparban

Az M-Sport ügyvezető igazgatója, Malcolm Wilson ünnepel a nyáron, negyven éve van az autósportban vállalkozóként. Mióta 1979-ben megalapította a Malcolm Wilson Motorsportot, cége egyre erősebb lett, ma már élénk autósport vállalkozást működtet a gyorsasági szakaszokon és a versenypályákon a világ leginkább elismert autósport sorozataiban az M-Sport.

Bővebben...

 

Makinen kritikája Meeke és Latvala felé

A Toyota GAZOO Racing ralicsapatának vezetője, Tommi Makinen kritikával illette a Finn Rally során két pilótáját, Kris Meeke-t és Jari-Matti Latvalát, mondván elfeledkeztek a csapat tervéről.

Bővebben...

 

Tanak tovább menetel, ezúttal Finnországban győzött

A 2019-es Finn Rally összefoglalója

 

Bővebben...

 

Paddon tehetetlen volt

Hayden Paddon azt mondja, tehetetlen volt, hogy megakadályozza azt a tesztbalesetet, ami meghiúsította a Finn Rally-ra tervezett rali világbajnoki visszatérését.

Bővebben...

 

Greensmith a WRC-ről: Sokkal gyorsabban jön minden

Gus Greensmith lépett az M-Sportnál az Észt Rally-n hátsérülést szenvedett Elfyn Evans helyére a rali világbajnokság finn futamára. Az angol pilótának ez lesz a második World Rally Car-os futama.

Bővebben...

 

Adamo nem fogadja el, hogy gyenge a Hyundai Finnországban

A Hyundai Motorsport igazgatója, Andrea Adamo azt mondja, a rali világbajnokságon részt vevő csapata megtett mindent, amit meg tudott, hogy megpróbálja javítani teljesítményét a sorozat soron következő eseményén, a Finn Rally-n.

Bővebben...

 

Fejleszt a Hyundai, és kisebb versenyeken indítja WRC-jét

Nagy erőkkel dolgozik a Hyundai Motorsport az i20 Coupe WRC fejlesztésén, hiszen az alzenaui székhelyű gárda vezetője, Andrea Adamo már régóta hangsúlyozza, technikai lemaradásban vannak a konkurenciához képest. A Finn Rally-ra fejlesztésekkel készülnek.

Bővebben...