Get Adobe Flash player

Loeb a Dakaron

A valaha volt legsikeresebb ralipilóta, Sebastien Loeb pályafutása egyik legnagyobb kihívásaként rajthoz fog állni a jövő évi Dakar Rally-n.

Bővebben...

 

Akropolisz Rally 2015

Az Akropolisz Rally összefoglalója

 

Bővebben...

 

Tűz alatt Korzika

Bírálják a rali világbajnokságban részt vevő gyártók a Tour de Corse-ot, mely hosszú idő után tért vissza egy vihar sújtotta futammal a sorozatba.

Bővebben...

 

Döntések a ralisport 2016-os szezonjáról

Szeptember 30-i párizsi ülésén a Motorsport Világtanács jóváhagyta a 2016-os rali világbajnokság futamainak listáját, de más, a ralisportot érintő témákban is döntött.

Bővebben...

 

Korzika Rally 2015

A Korzika Rally összefoglalója


Bővebben...

 

Szabályalkotás előtt a Motorsport Világtanács

A Motorsport Világtanács szeptember 30-án tartja soron következő ülését, ami után közzéteszik a rali világbajnokság jövő évi versenynaptárát. Nem ez lesz azonban a ralisportot érintő egyetlen téma.

Bővebben...

 

Ciprus Rally 2015

A Ciprus Rally összefoglalója

 

Bővebben...

 

Solberg előtt tiszteleg a Brit Rally

A verseny négyszeres győztese, Petter Solberg előtt fog tisztelegni a rali világbajnoki szezon zárófordulójaként novemberben megrendezésre kerülő Brit Rally, miután a norvég pilóta tíz éve győzött utoljára a wales-i viadalon.

Bővebben...

 

Ogier nemet mond az ausztrál idényzáróra

Sebastien Ogier azt szeretné, hogy a Brit Rally maradjon a rali világbajnokság zárófordulója 2016-ban is, ne pedig Ausztráliában fejeződjön be az idény.

Bővebben...

 

Ausztrál Rally 2015

Az Ausztrál Rally összefoglalója


Bővebben...