Get Adobe Flash player

Ahogyan Tanak balesete történt

Ott Tanak és navigátora, Martin Jarveoja a 2020-as Monte-Carlo Rallye negyedik szakaszán óriási sebességnél hatalmas balesetet szenvedtek. De miért is történt ez?


Bővebben...

 

Úton 2021 felé a Pirelli

A Pirelli Motorsport igazgatója, Mario Isola kinyilvánította cége következő szezonra vonatkozó terveit, amikor az visszatér a rali világbajnokságra.


Bővebben...

 

Neuville és Sordo együttműködése a monte-carlói győzelemért

Köszönetét nyilvánította ki Thierry Neuville Dani Sordo felé, miután a részmunkaidős spanyol pilóta SOS-ben ugrott be és lett a belga jégkém legénységének tagja, amivel hozzásegítette Neuville-t a monte-carlói futamgyőzelemhez.

Bővebben...

 

Tanak bánata: nem ülhetett eleget az autóban a baleset miatt

A Monte-Carlo Rallye-n történt hatalmas balesetét követően minél hamarabb vissza akar ülni a Hyundai i20 Coupe WRC-be Ott Tanak.

Bővebben...

 

Amikor véget ér a szezon – avagy hogyan tölti a telet a Skoda Motorsport?

A 2019-es szezon a Katalán Rally-val fejeződött be a Skoda Motorsport számára. Ez ugyanakkor nem jelentette azt, hogy az alakulat emberei leülhettek és várhatták a következő szezon rajtját. Mi történik a két idény közötti időszakban?

Bővebben...

 

Neuville a Toyoták elleni nagy küzdelemben nyerte az idénynyitót

A 2020-as Monte-Carlo Rallye összefoglalója


Bővebben...

 

Daciával a Montén

Egy érdekes, új típusú raliautó mutatkozik be a rali világbajnokságon, a ralisportban igencsak ritkán látott márkának számító Dacia R4-es változatát az olasz Ermanno Dionisio fogja vezetni a Monte-Carlo Rallye-n.

Bővebben...

 

Vatanen és Röhrl monte-carlói csatája

A két világbajnok hatalmas küzdelmet vívott az 1985-ös Monte-Carlo Rallye győzelemért.


Bővebben...

 

A menők sisakdekorációi 2020-ban

A 2020-as rali világbajnoki szezon előtt a sorozatot az utóbbi időkben uraló három páros egy-egy tagja is felfedte, milyen sisakfestéssel fog harcba szállni a szezon során.


Bővebben...

 

A 2020-as rali világbajnokság előzetese

Változatlan szabályokkal, motorfejlesztésekkel és őrületes pilótakeringővel, immár a Citroen nélkül indul útjára a menetrendjét illetően jócskán felforgatott rali világbajnokság.


Bővebben...