Get Adobe Flash player

Paddon tesztbalesetet szenvedett, oda a finnországi rajtja

Hayden Paddon az M-Sporttal szerződött le, hogy a Finn Rally-n visszatérhessen a rali világbajnokság körforgásába, a rajthoz állás azonban meghiúsult, mivel az új-zélandi pilóta a verseny előtti hétfői teszten balesetet szenvedett Ford Fiesta WRC-jével.

Bővebben...

 

Lappi az új közegben

Esapekka Lappi a Skodával mindent elért, amit a ralisport második vonalában el lehet érni, Európa- és WRC 2-es bajnok lett, majd a Toyota újonnan megalakult csapatához szerződött, hogy a királykategóriában mérethesse meg magát, majd a Citroen mellett döntött 2019-re.

Bővebben...

 

Pilóták a környezetvédelmi akció támogatásában

A 2019-es Portugál Rally-t megelőzően a rali világbajnokság sztárjai csatlakoztak a verseny szervezőihez, hogy egyszerű tippekkel vegyék rá a szurkolókat a környezet tiszteletben tartására, miközben élvezik a versenyzők száguldozását.

Bővebben...

 

A Skoda Fabia R5 evo tíz legfontosabb módosítása

A Skoda Fabia R5 első és az evónak nevezett modernizált változatát öt szemmel is észrevehető dologban lehet megkülönböztetni, a legfontosabb változások azonban lemezek alatt rejlenek.

Bővebben...

 

Gumitaktika és fejlődés a Citroennél

Tizenöt pontos céllal vágott neki Sebastien Ogier a Portugál Rally-nak, végül húszat szerzett.


Bővebben...

 

Új autó, új sisak Paddonnak

Hayden Paddon partvonalra került a Hyundai-nál a rali világbajnokság 2019-es szezonjára, így az M-Sportnál keresett lehetőséget, hogy legalább a Finn Rally-n ott lehessen. Az új autó, a Ford Fiesta WRC mellé új bukósisak is dukál.

Bővebben...

 

Tanak elismerése Makinen felé

Ott Tanak a 2018-as szezonra igazolt a Toyotához, és a szezon utolsó viadaláig versenyben volt a világbajnoki címért. A különítményt azonban olykor bosszantó technikai hibák hátráltatták. Tanak elismeréssel adózott a csapatvezető Tommi Makinen felé amiatt, hogy úrrá lettek ezeken a gondokon.

Bővebben...

 

Markko Martin a jelenlegi WRC-kről

Az öt rali világbajnoki futamgyőzelemmel büszkélkedő Markko Martin a 2019-es Észt Rally-n egy jelenlegi generációs World Rally Car-ral állt rajthoz. De milyen is a ma Ford Fiesta WRC-je a tegnap Ford Focus RS WRC-jével összehasonlítva?

Bővebben...

 

Adamo nyitott beszélni Ogier-vel a taktikázásról

A Hyundai Motorsport igazgatója, Andrea Adamo örömmel beszélne Sebastien Ogier-vel a francia pilóta állításáról, miszerint „további taktikázások” történtek volna a rali világbajnokság portugál fordulóján.

Bővebben...

 

Neuville állandó versenyfelügyelőket akar

Thierry Neuville felszólította a Nemzetközi Automobil Szövetséget, hogy biztosítsanak egy állandó személyt a rali világbajnoki futamok versenyfelügyeletéhez a Forma-1 versenyigazgatói posztjához hasonlóan.

Bővebben...