Get Adobe Flash player

A menők sisakdekorációi 2020-ban

A 2020-as rali világbajnoki szezon előtt a sorozatot az utóbbi időkben uraló három páros egy-egy tagja is felfedte, milyen sisakfestéssel fog harcba szállni a szezon során.


Bővebben...

 

A 2020-as rali világbajnokság előzetese

Változatlan szabályokkal, motorfejlesztésekkel és őrületes pilótakeringővel, immár a Citroen nélkül indul útjára a menetrendjét illetően jócskán felforgatott rali világbajnokság.


Bővebben...

 

Lappi bizakodó az M-Sportos bemutatkozása előtt

Esapekka Lappi bizakodik, hogy gyorsabb lesz az M-Sport Ford Fiesta WRC-jével a rali világbajnokság idei szezonjában, mint lett volna a Citroen C3 WRC-vel, amennyiben a francia gyártó maradt volna a sorozatban.

Bővebben...

 

Rajtszámok, és ami mögöttük van

A rali világbajnokság egyéni küzdelmeinek létezése, azaz 1979 óta a 2019-es szezon az első, amikor a gyári pilóták saját rajtszámot választhatnak maguknak, ezzel jobban megjelenhet a személyiségük, valamint a promóciót is segíti az állandó számozás.

Bővebben...

 

Új gárda, továbbfejlesztett gép a Toyotánál, Latvala pilótatársával egy autóban

Továbbfejlesztett autóval és teljesen új versenyzői felállással vág neki a 2020-as szezonnak a Toyota GAZOO Racing ralicsapata.


Bővebben...

 

Továbbra is együtt az M-Sport és a Sparco

Az M-Sport és a Sparco 2020 januárjának első hetében, az Autosport International Show idején bejelentette, hogy további két évvel meghosszabbították régi és sikeres partnerkapcsolatukat.


Bővebben...

 

Matton több gyári autót szeretne

Az FIA rali igazgatója, Yves Matton azt nyilatkozta, az autósportok felügyelő szervezete azon dolgozik, hogy rekord szintet érjen el a gyári részvétel a rali világbajnokságon a következő öt évben.

Bővebben...

 

Szemrevaló, retro ihlette dekor a Fiesta WRC-n

Az M-Sport Ford World Rally Team teljesen megújult, retro ihletésű dekorációval kezdi meg a 2020-as rali világbajnoki szezont, melyet a szokásoknak megfelelően az Autosport International Show-n lepleztek le.

Bővebben...

 

Tanak első Hyundai tesztje

Hivatalosan 2020. január 1-én állt munkába új alakulatánál, a Hyundai Motorsportnál a 2019-es rali világbajnok Ott Tanak, az első tesztre azonban már az előző év végén sor került. A 32 esztendős észt pilóta a wrc.com-nak beszélt az i20 WRC-vel kapcsolatos első benyomásairól.

Bővebben...

 

2020-as versenynaptárak

A világbajnokság, az Európa-bajnokság és a magyar bajnokság kalendárjai


Bővebben...