Get Adobe Flash player

Hanninen: Küldetés teljesítve

Juho Hanninen bevallotta, nehezebb volt tesztkörülmények között teljesítenie a Szardínia Rally-t, mint gondolta. A Toyota GAZOO Racing ralicsapatának tesztpilótája azonban azt is hozzátette, hogy a világbajnokság nyolcadik fordulóján történt részvétele teljes siker volt a csapat számára.

Bővebben...

 

Neuville: A teszt az oka a szardíniai eredménynek

Thierry Neuville beismerte, hogy a közel negyven fokos hőségben rendezett Szardínia Rally-n mutatott hozzá nem méltó teljesítménye részben annak volt köszönhető, hogy a versenyt megelőző tesztjüket nem tipikus körülmények között tartották.

Bővebben...

 

Új abroncsot mutatott be a Michelin Lettországban

A Michelin új gumit vetett be a rali Európa-bajnokság harmadik fordulóján, a Liepaja Rally-n. Az LTX Force T-t a nagysebességű murvás versenyekre tervezték.


Bővebben...

 

Tarquini kipróbálta a Hyundai WRC-jét

A túraautósport világbajnoka és világkupa győztese, Gabriele Tarquini a Szardínia Rally utáni hétfőn kipróbálhatta a Hyundai raliautóját, az i20 Coupe WRC-t.


Bővebben...

 

Vezetői hibák, alkatrészhiány, taktikázás – ez Ogier szardíniai mérlege

Annak tudatában, hogy elsőként rajtol, nem sok reményt fűzött a győzelemhez Sebastien Ogier a Szardínia Rally előtt, végül azonban a pontszerző zónába sem tudott beférni, leginkább a saját hibájából.

Bővebben...

 

Tanak drámája után Sordo nyert Szardínián

A 2019-es Szardínia Rally összefoglalója

 

Bővebben...

 

Jóváhagyták a hibrid WRC-k 2022-től történő használatát

A Motorsport Világtanács a június 14-én tartott párizsi ülésén fontos döntést hozott a ralisport csúcskategóriáját képviselő World Rally Car-ok jövőjével kapcsolatban.


Bővebben...

 

Alonsóé lenne a Toyota negyedik autója?

Másfél év után visszatér a rali világbajnokság vérkeringésébe Juho Hanninen, aki Toyota Yaris WRC-vel áll rajthoz a Szardínia Rally-n azzal a céllal, hogy segítse az autó továbbfejlesztését.


Bővebben...

 

Adamo bocsánatot kér Loebtől

A Hyundai Motorsport vezetője, Andrea Adamo bocsánatot fog kérni versenyzőjétől, Sebastien Loebtől a Portugál Rally-n történtek miatt.


Bővebben...

 

Megtalálták a tűzesetek okát – véli a Volkswagen

Bizakodnak a Volkswagen Motorsportnál, hogy megtalálták az okot, ami a Polo GTI R5-ösök sorozatos kigyulladását okozta, és teljes gőzzel dolgoznak a megoldáson.


Bővebben...