Get Adobe Flash player

Csapatvezetési teszt a Safarin

Csapatvezetője nélkül vesz részt a 2021-es Safari Rally-n az M-Sport, miután a koronavírus járvánnyal kapcsolatos utazási korlátozások miatt csökkentett létszámú stábot küldenek Kenyába.

Bővebben...

 

Ogier más szinten

A Toyota GAZOO Racing ralicsapatának vezetője, Jari-Matti Latvala azt mondja, Sebastien Ogier Szardínia Rally-n mutatott, győzelmet érő teljesítménye jóval afelett volt, mint ami két héttel korábban a portugál futamon volt látható a hétszeres világbajnoktól.

Bővebben...

 

Folytatódott a 2022-es Ford tesztelése

Május utolsó hetében Spanyolországban folytatta Rally1-es autójának tesztelését az M-Sport.


Bővebben...

 

Gryazin márkát váltott

A szemfülesek már a 2021-es Portugál Rally-n észrevehették, a legfőbb érintett Nikolay Gryazin azonban csak a Szardínia Rally után adta hírül, hogy a világbajnokság első murvás viadalára lecserélte bukósisakját.


Bővebben...

 

A Safari lehetetlen logisztikája

A Safari Rally-val és az Észt Rally-val kapcsolatos logisztikai feladatok az eddigi legnagyobb kihívással állítják szembe az M-Sportot – állítja Malcolm Wilson.


Bővebben...

 

Különböző stratégiák a hibridrendszer használatára

A várakozások szerint a rali világbajnokság jövő évi futamainak minden szakaszán használatban lesz a hibridrendszer, a csapatok többféle stratégiát kapnak. Egyre több részlet lát napvilágot a rendszer használatával kapcsolatban.

Bővebben...

 

Evans beállítási pánikja

Utólag azt kívánja Elfyn Evans, hogy bárcsak ne változtattak volna autója beállításain a Portugál Rally és a szardíniai viadal között.

Bővebben...

 

Rejtélyes gond a Fiesta WRC-vel

Miután három egymást követő versenyen is műszaki problémák hátráltatták Gus Greensmith-t, az M-Sport versenyzője úgy véli, gonddá vált a megbízhatóság.


Bővebben...

 

A Toyota szardíniai Power Stage rémülete

Sebastien Ogier és Elfyn Evans az első és a második pozícióban, kényelmes előny birtokában várta a Szardínia Rally záró gyorsaságiját, a remek eredmények azonban csaknem elúsztak egy vízátkelésnél, miután a Toyota pilóták Yaris WRC-je vizet szívott.

Bővebben...

 

Nem volt meg az érzése Neuville-nek

Bár a második legtöbb pontot szerezte, Thierry Neuville nem elégedett a Szardínia Rally-n elért eredményével.


Bővebben...