Get Adobe Flash player

Kínai gyártó érkezhet a ralisportba

Nagyobb szerepet vállalhat a ralisportból a Távol-Kelet a jövőben, középtávon egy kínai autógyár léphet be a sportágba, értesült a DirtFish.


Bővebben...

 

Feltárult a Rovanpera rejtély

Kalle Rovanpera Portugál Rally-n történt kiállása kérdőjeleket hagyott maga után, mivel a Toyota nem adott érdemi magyarázatot a történtekre. A DirtFish utánajárt, és megkapta a válaszokat.


Bővebben...

 

Csodát akart a módosított teszttel a Toyota

A Toyota GAZOO Racing ralicsapata változtatott előzetes tervein, és a portugál versenyt követő héten Spanyolországban tartott tesztelésen nem a Safari Rally-t, hanem az előtte lévő szardíniai megmérettetést tartották inkább szem előtt.

Bővebben...

 

Greensmith meglepődött a gyors fejlődésen

Gus Greensmith meglepődött, hogy mekkora javulást ért el, mióta navigátort cserélt, és az M-Sport pilótája úgy véli, az ötödiknél jobb helyezést is el tudott volna érni Portugáliában a legutóbbi rali világbajnoki futamon.

Bővebben...

 

Bárcsak érezném – mondta Ogier

A Toyota GAZOO Racing ralicsapata a Portugál Rally-n végre bevetette új fejlesztésű motorját. Az egység immár teljes egészében a Toyotánál készül, és nagyobb teljesítménnyel rendelkezik, mint elődje.

Bővebben...

 

Katsuta sisakot váltott

Új bukósisakban állt rajthoz a 2021-es Portugál Rally-n Takamoto Katusta.


Bővebben...

 

Idő kell hozzászokni a Pirellihez

A rali világbajnokság csapatai részéről az érződik – és ez nem kritikaként hangzik el –, hogy küszködnek azzal, hogy megértsék és a lehető legtöbbet hozzák ki a Pirelli abroncsaiból.


Bővebben...

 

Chris Williams az M-Sport ralis főtervezője, Loriaux máshol kap szerepet

Annak ellenére, hogy a Hyundai-nál tanácsadói szerepet fog betölteni a Rally1-es versenyautó fejlesztése során, Christian Loriaux nem fordít hátat az M-Sportnak sem.


Bővebben...

 

Ogier jobb teljesítményt akar

Sebastien Ogier azt mondja, a Toyota GAZOO Racing ralicsapatának tempót kell találnia a rali világbajnokság következő fordulójára, a június első hétvégéjén megrendezésre kerülő Szardínia Rally-ra.

Bővebben...

 

Az M-Sport első hibrid tesztje Matthew Wilson szemszögéből

Április 27-én az M-Sport történelmet írt, mikor Barcelonától északra először futtatott egy Rally1-es besorolású autót, amiben már ténylegesen benne volt a hibrid rendszer is. A Ford Fiesta volánja mögött Matthew Wilson ült.

Bővebben...