Get Adobe Flash player

Hyundai pilótagond Finnországra

Bár négy szerződtetett párosa is van a 2019-es idényre, a Hyundai Motorsport pilótahiánnyal küzd a Finn Rally-ra. A csapatból Dani Sordo és Sebastien Loeb is vonakodik rajthoz állni a világbajnokság legtempósabb versenyén, míg Andreas Mikkelsen nem igazán van formában.

Bővebben...

 

Nem sérül a költséghatékonyság és versenyképesség a hibrid WRC-k bevezetésével

A rali világbajnokság nem lesz kevésbé versenyképes, illetve kevésbé költséghatékony a hibrid éra 2022-es indulásával – ígéri Yves Matton, az FIA rali igazgatója.


Bővebben...

 

Előrelépett a Citroen

Tizenöt pontos céllal vágott neki Sebastien Ogier a Portugál Rally-nak, végül húszat szerzett.


Bővebben...

 

Több információt kérnek a csapatok a hibrid előírásokról

A ralivilágbajnokság csapatai figyelmeztettek, hogy a Nemzetközi Automobil Szövetség túl későre hagyja a 2022-ben bevezetésre kerülő hibrid technológia terveinek véglegesítését.


Bővebben...

 

Fékezni a célvonal előtt? Tanak megtette!

„Fel kellett melegítenem a fékeket a célvonal előtt közvetlenül annak biztosítására, hogy Seb nyissa az utat Szardínián!” – mondta Ott Tanak a Portugál Rally Power Stage-ének céljában.

Bővebben...

 

Az elektromos ralizás a jövő – vélik a bennfentesek

A raliautók elektromossá tétele úton van, és akár szeretnénk, akár nem, ez egy olyan változás lesz, amihez a versenyzőknek és természetesen a rajongóknak is hozzá kell szoknia.


Bővebben...

 

Tanak portugál győzelmével felzárkózott Ogier mögé

A 2019-es Portugál Rally összefoglalója


Bővebben...

 

A nézői biztonság Michele Mouton szemével

Harminchat évvel a Portugál Rally-n aratott diadalát követően, mely a négy rali világbajnoki futamgyőzelme közül a második volt, Michele Mouton a Nemzetközi Automobil Szövetség biztonsági delegáltjaként volt jelen a 2018-as viadalon.

Bővebben...

 

Így készült Greensmith a WRC-s bemutatkozásra

Gus Greensmith a 2019-es Portugál Rally-n debütál a csúcskategóriában, a huszonkét esztendős brit versenyző egy Ford Fiesta World Rally Car volánja mögött várhatja a futam rajtját. A WRC 2 Pro sorozatot vezető pilóta a wrc.com-nak mesélt a felkészülésről.

Bővebben...

 

Ogier elégedett is, meg nem is

A Chile Rally után a világbajnoki pontverseny élére álló Sebastien Ogier további fejlesztéseket követelt csapatától a hetedik világbajnoki címének megszerzése érdekében.


Bővebben...