Get Adobe Flash player

A Rally1-es autók kihívásai

A teljesítménybeli növekedés önmagában is tempóvesztést fog eredményezni a rali világbajnokság következő szezonjában, a World Rally Car-okat 2022-től váltó Rally1-es versenygépek lassabbak lesznek elődjeiknél. Emiatt a versenyzőknek is át kell állniuk.

Bővebben...

 

A Hyundai-nál az M-Sport technikai zsenije, Christian Loriaux

A Hyundai Motorsport megerősítette, hogy Christian Loriaux csatlakozott rali világbajnoki csapatuk technikai részlegéhez. A belga szakember külsős technikai tanácsadóként tevékenykedik az Alzenauban székelő gárdánál május 3-tól.

Bővebben...

 

Ne hagyd ki a Rally3-at!

Az FIA által nemrégiben létrehozott rali piramis egy olyan kategóriát is tartalmaz Rally3 néven, mely teljesen új a sportágban. Richard Millener, az M-Sport ralicsapatának vezetője, úgy gondolja, ezt nem szabad kihagynia senkinek, aki a Rally4 után a továbblépésre törekszik a Rally2 felé.

Bővebben...

 

Nem döntöttek még a Rally1-es Fordról

Nincs még meg, hogy milyen néven fog szerepelni az M-Sport hibrid autója a rali világbajnokság új, 2022-ben induló Rally1-es korszakában, a csapat folyamatos egyeztetésben van a Forddal.


Bővebben...

 

Kipipálta az aszfaltot a Pirelli

A Pirelli rali aktivitásokért felelős vezetője, Terenzio Testoni azt mondja, első újkori tisztán aszfaltos megmérettetésükként jelentős kihívást hozott a Horvát Rally aszfaltos gumiabroncsuk számára.

Bővebben...

 

Ha nincs hibrid, nincs M-Sport 2022-ben

Kiszáll az M-Sport és a Ford által alkotott különítmény a rali világbajnokságból a jövő évben, ha a hibrid rendszerrel kapcsolatos problémák miatt az új autók nem léphetnek pályára.


Bővebben...

 

Tanak nem találja a válaszokat

Nincs meg a természetese érzése Ott Tanaknak a Hyundai-jal aszfalton, és nem is igazán tudja megmagyarázni a 2019-es világbajnok, miért küszködik.


Bővebben...

 

Az élen akar lenni az M-Sport 2022-ben

Richard Millener, az M-Sport ralicsapatának vezetője, aki ezáltal a csapat új, Rally1 fejlesztését is felügyeli, hiszi, hogy az újdonság a 2022-es rali világbajnokságon azonnal a bajnoki címért fog küzdeni.

Bővebben...

 

Elkezdődött a 2022-es Toyota tesztelése

Megtette első kilométereit a teljesen új, 2022-ben bevetésre kerülő csúcskategóriás Toyota egyes hírforrások szerint. A Yaris Franciaországban futott.


Bővebben...

 

Ogier olcsón megúszta a rendőrsztorit

A Horvát Rally-t végül megnyerő Sebastien Ogier hétezer eurós büntetésben, valamint felfüggesztett egyfutamos eltiltásban részesült, miután a viadal utolsó napján közúti szakaszon ütközött egy civil BMW-vel, a helyszínről egy rendőrt csaknem elütve távozott, majd piros jelzés ellenére ment át egy kereszteződésen. Csapata, a Toyota GAZOO Racing is megrovást kapott.

Bővebben...