Get Adobe Flash player

Tanaknak kezd megjönni az érzés

Ott Tanak úgy érzi, a Portugál Rally-n megtalálta azt a ritmust, amivel a Toyotánál rendelkezett, akikkel 2019-ben megszerezte a világbajnoki címet.


Bővebben...

 

Loriaux a Hyundai szerződésről

Május 3-tól külsős technikai tanácsadóként tevékenykedik a Hyundai Motorsportnál Christian Loriaux, az M-Sportot csaknem két évtizeden át szolgáló mérnök.


Bővebben...

 

A lágy gumi lehet a Portugál Rally legkeményebb kihívása

Kétfajta Pirelli áll a versenyzők rendelkezésére a rali világbajnokság 2021-es szezonjának negyedik viadalán, a választás azonban nem rejt olyan széles lehetőségeket, mint azt a főszereplők szeretnék.

Bővebben...

 

Túl az első hibrid teszten a Toyota

Több mint háromszáz kilométert futott a Toyota Yaris Rally1 Jyvaskyla mellett.

Bővebben...

 

Tanak a korai szerződés miértjéről

A Hyundai Motorsport május első napjaiban adta hírül, hogy Ott Tanak és Thierry Neuville a Rally1-es korszak kezdetén is a csapat tagja marad a rali világbajnokságon. 2019 világbajnoka, Tanak a DirtFish-nek írt a döntés hátteréről.

Bővebben...

 

Bekerül az új motor a Toyotában

A Portugál Rally-n, a rali világbajnokság soron következő futamán az új motorral fog már futni a Yaris WRC. Az egység esetében a csapat elmondása szerint inkább a csúcsteljesítményre koncentráltak, mint a forgatónyomatékra, és jobb megbízhatóságot is remélnek tőle.

Bővebben...

 

A Hyundai is megkezdte hibrid raliautójának tesztelését

Miután elkötelezte magát a Hyundai, hogy ott lesz a rali világbajnokság 2022-ben útjára induló hibrid érájában, a márka autósport részlege megkezdte a Rally1-es besorolású autó prototípusának tesztelését.

Bővebben...

 

Ogier pokolian őrült menete

Őrületes érzelmi hullámvasút után nyerte meg a Horvát Rally-t Sebastien Ogier, aki vasárnap reggeli közúti balesete után azt gondolta, nem rajta múlik a siker. Az esetnél a francia pilóta háta és autója is megsérült.

Bővebben...

 

Nem is beszélt mással a Hyundai

Thierry Neuville és Ott Tanak megtartása volt az elsődleges célja a Hyundai Motorsportnak 2022-re, Andrea Adamo fel sem vette a kapcsolatot más versenyzőkkel.

Bővebben...

 

Mi látszik az első Rally1-es fotókon?

A Fiesta karosszériába csomagolt hibrid Ford áprilisban megtette első métereit az Egyesült Királyságban, az M-Sport a hónap végén kiadott a Rally1-es gépről néhány fotót, ami alapján máris felfedezhető néhány változás.

Bővebben...