Get Adobe Flash player

Lukyanuk közmunkán

Tíznapos közmunkára ítélték a rali Európa-bajnokság címvédőjét, Alexey Lukyanukot, miután a Liepaja Rally-n kétszer is gyorshajtáson kapták. A vétséget mindkét esetben a GPS-es biztonsági rendszer észlelte, melyet minden autóban használni kell a kontinenssorozat futamain.

Bővebben...

 

Klasszis teljesítmény Loebtől

A dobogó alsó fokára állhatott fel a Chile Rally céljában Sebastien Loeb. Ez nem lenne különösebben egetrengető hír a sportág legeredményesebb versenyzőjétől, a körülményeket tekintve azonban érdemes elidőzni Loeb produkcióján.

Bővebben...

 

Hibridek lesznek a WRC-k 2022-től

Yves Matton, a Nemzetközi Automobil Szövetség rali igazgatója egy francia hírügynökségnek adott nyilatkozatában kifejtette, a rali világbajnokság „hibrid megoldást” fog kínálni 2022-ben.


Bővebben...

 

Neuville chilei balesete – több szemszögből

Hatalmasat esett a Chile Rally-n a viadal előtt a pontversenyt még vezető Thierry Neuville. A Hyundai pilótája a futam szombati napjának második, Maria Las Cruces nevű szakaszán csúszott le az útról, és törte rommá i20 WRC-jét.

Bővebben...

 

Csak új hajtásrendszerrel marad a Citroen

A Citroen azt mondja, el fogják hagyni a rali világbajnokságot 2020 után, amennyiben nem kerül bevetésre valamilyen elektromos technológia.

Bővebben...

 

Kiszedte a szélvédőt, megbüntették Meeke-t

A célba érést követően sújtották egyperces büntetéssel Kris Meeke-t a Chile Rally-n. A Toyota pilótája nyolcadikként ért célba a világbajnokság új futamán, de miután az időellenőrzőben szedték ki autójuk szélvédőjét szombaton, büntetést kaptak.

Bővebben...

 

Restaurálás és csapatépítés – az M-Sport dél-amerikai programja

Az argentin és a chilei forduló összekapcsolva került be a 2019-es rali világbajnoki versenynaptárba, ami azt jelentette, hogy a két dél-amerikai futam között gyakorlatilag mindössze egy szabad hét volt.

Bővebben...

 

Tanak győzött a világbajnokság új futamán

A 2019-es Chile Rally összefoglalója


Bővebben...

 

A navigátor hangja – Scott Martin

Elfyn Evans navigátora a Chile Rally előtti héten mondta el a wrc.com-nak, hogy miként készül a világbajnokság új fordulójára.

Bővebben...

 

A Citroen fejlesztését sürgeti Ogier

Sebastien Ogier elégedetlen, és nyomást helyez csapatára, hogy végezzék el a megkésett módosításokat versenyautóján, a Citroen C3 WRC-n.


Bővebben...