Get Adobe Flash player

Tűz alatt Korzika

Bírálják a rali világbajnokságban részt vevő gyártók a Tour de Corse-ot, mely hosszú idő után tért vissza egy vihar sújtotta futammal a sorozatba.

Bővebben...

 

Döntések a ralisport 2016-os szezonjáról

Szeptember 30-i párizsi ülésén a Motorsport Világtanács jóváhagyta a 2016-os rali világbajnokság futamainak listáját, de más, a ralisportot érintő témákban is döntött.

Bővebben...

 

Korzika Rally 2015

A Korzika Rally összefoglalója


Bővebben...

 

Szabályalkotás előtt a Motorsport Világtanács

A Motorsport Világtanács szeptember 30-án tartja soron következő ülését, ami után közzéteszik a rali világbajnokság jövő évi versenynaptárát. Nem ez lesz azonban a ralisportot érintő egyetlen téma.

Bővebben...

 

Ciprus Rally 2015

A Ciprus Rally összefoglalója

 

Bővebben...

 

Solberg előtt tiszteleg a Brit Rally

A verseny négyszeres győztese, Petter Solberg előtt fog tisztelegni a rali világbajnoki szezon zárófordulójaként novemberben megrendezésre kerülő Brit Rally, miután a norvég pilóta tíz éve győzött utoljára a wales-i viadalon.

Bővebben...

 

Ogier nemet mond az ausztrál idényzáróra

Sebastien Ogier azt szeretné, hogy a Brit Rally maradjon a rali világbajnokság zárófordulója 2016-ban is, ne pedig Ausztráliában fejeződjön be az idény.

Bővebben...

 

Ausztrál Rally 2015

Az Ausztrál Rally összefoglalója

 

Bővebben...

 

Barum Rally 2015

A Barum Rally összefoglalója

 

Bővebben...

 

Hidrogénüzemű Toyota a világbajnokság szakaszain

A 2015 rali világbajnokság kilencedik fordulóján, a Deutschland Rallye-n egy hidrogénnel üzemelő üzemanyagcellás Toyota tölti be az előfutó autó szerepkörét. A Toyota Mirai egy WRC változat számára is kitaposhatja az utat.

Bővebben...