Get Adobe Flash player

Jóváhagyták az Európa-bajnokság 2016-os versenynaptárát

A Motorsport Világtanácshoz a december 2-i párizsi ülésén jóváhagyta a rali Európa-bajnokság 2016-os versenynaptárát, melyben az előzetes változathoz képest nem történt változás.

Bővebben...

 

Megkoronázott bajnokok

Tizenhárom forduló és 4393,23 gyorsasági kilométert követően pénteken este fejeződött be hivatalosan a 2015-ös rali világbajnokság, amikor a bajnokok a párizsi Lido Színházban megrendezett FIA Díjátadó Gálán átvehették jól megérdemelt trófeáikat.

Bővebben...

 

Hivatalos a rali világbajnokság 2016-os versenynaptára

A Motorsport Világtanács jóváhagyta Párizsban tartott ülésén a rali világbajnokság 2016-os versenynaptárát, mely az ideinél eggyel több, összesen tizennégy viadalt fog tartalmazni.

Bővebben...

 

Ralira válthat Rossi a MotoGP-t követően

Valentino Rossi azt mondja, a rendkívül sikeres MotoGP-s pályafutása után szívesen folytatná a versenyzést négy keréken.

Bővebben...

 

Pilótakeringő 2016

Alig fejeződött be a 2015-ös szezon a rali világbajnokságon, valamint a sportág Európa-bajnokságában, máris megkezdődött a munka és a találgatások, hogy ki mivel, hol folytatja.

Bővebben...

 

Új európai sorozatok a láthatáron

Komoly változtatások vannak tervben az FIA öreg kontinensen futó támogató rali bajnokságait illetően 2016-ra.

Bővebben...

 

Brit Rally 2015

 A Brit Rally összefoglalója

 

Bővebben...

 

Kiadták az Európa-bajnokság 2016-os versenynaptárát

Bemutatták az FIA rali bizottságának a 2016-os rali Európa-bajnokság előzetes versenynaptárát, mely továbbra is a népszerű tízfutamos formátummal rendelkezik.

Bővebben...

 

Rallye du Valais 2015

A Rallye du Valais összegoflalója

 

Bővebben...

 

Meeke csapat-, Neuville útkeresésben

Az elmúlt hónapban látogatást tett a Hyundai Motorsport alzenaui központjába Kris Meeke, a szóbeszédek pedig arról szólnak, hogy a Citroen versenyzője a 2016-os szezonra helyet cserélhet Thierry Neuville-lel.

Bővebben...