Get Adobe Flash player

Műszaki adatok: Citroen DS3 WRC

Citroen Racing motor, Magneti Marelli elektronika, Sadev váltó

 

Bővebben...

 

Hírek: Citroen DS3 WRC

A Citroen DS3 WRC történetével kapcsolatos hírek, információk


Bővebben...

 

A Citroen portugáliai kizárása

A 2012-es Portugál Rally-n a győztes Mikko Hirvonen Citroen DS3 WRC-jét a versenyt követő technikai ellenőrzésen szabálytalannak találtál és kizárták.

 

Bővebben...

 

A Citroen finn sikerének titka

A Citroen Total World Rally Team technikai igazgatója, Xavier Mestelan-Pinon a DS3 WRC Finn Rally-n mutatott dominanciájának okát az autó forradalmi futóművében látja.

 

Bővebben...

 

Bajban a Citroen. Loeb lehet a megmentő?

A Citroen vezet a csapatversenyben, de az egyéni értékelésben nem állnak fényesen pilótáik. Mi a probléma és mi lehet a megoldás?

 

Bővebben...

 

A beállításokra fókuszál a Citroen

A Citroen Racing az utóbbi időben új alkatrészeket vetett be a motor teljesítményének fokozása érdekében, ugyanakkor nagyon sokat foglalkoznak a beállítások tökéletesítésével is.

 

Bővebben...

 

Beszélgetés Yves Mattonnal

Az utóbbi időben a PSA csoport sporttevékenysége a Pikes Peak győzelemtől, valamint attól a hírtől volt hangos, hogy a Citroen 2014-ben bekapcsolódik a túraautó világbajnokság küzdelmeibe. A rali világbajnokságról ugyanakkor kevesebb szó esik mostanság.

Bővebben...

 

Sordo büntetésben a Citroen adminisztratív hibájából

Dani Sordo jó eredménybe vetett reményei már a Brit Rally, a 2013-as rali világbajnokság záró fordulójának rajtja előtt kútba estek, miután a spanyol versenyző ötperces büntetéssel sújtották.

 

Bővebben...

 

Az újoncok a Citroenről

A Citroen a 2014-es szezonnak teljesen új versenyzői felállással vág neki. Kris Meeke és Mads Ostberg különböző előélettel érkezik a csapathoz.

 

Bővebben...

 

A Citroen motorfejlesztései

Milyen fejlesztéseket kapott a DS3 WRC erőforrása?

 

Bővebben...