Get Adobe Flash player

Elérni a legjobb felállást

Interjú Ralf Arnekével, aki a Volkswagen Motorsport vezető szerelőjeként a szerelők munkáját is felügyeli.

Bővebben...

 

Beszélgetés Jost Capitóval

A Volkswagen Motorsport igazgatójának, Jost Capitónak egyszerű a filozófiája: „a győzelem minden, másodiknak bejönni semmi”.

Bővebben...

 

Volkswagen: az idény közbeni fejlesztés volt a kulcs

Jost Capito, a Volkswagen Motorsport igazgatója azt mondja, az a sebesség, amivel csapata reagált a Polo R WRC év közben tapasztalt technikai problémáira, volt a kulcsa Sebastien Ogier első világbajnoki címének.

Bővebben...

 

Pár perc Jost Capitóval

A nemrég bajnokká koronázott Volkswagen autósport részlegének igazgatója, Jost Capito a Katalán Rally alatt Salouban látta vendégül az újságírókat.

 

Bővebben...

 

A versenyolajokat kifejezetten az autósport számára fejlesztik

Interjú Will Pickforddal, a Castrol autósport részlegének műszaki vezetőjével.

 

Bővebben...

 

Interjú Miikka Anttilával

A Volkswagen Hannoverben ünnepelte kettős világbajnoki címét, ahol Miikka Anttila nyújtott betekintést az elmúlt szezonjukba.

Bővebben...

 

A Volkswagen Polo R WRC technikája

Az újonc bajnok


Bővebben...

 

Új külcsín, továbbfejlesztett belső

A Monte-Carlo Rallye-val útjára induló 2014-es rali világbajnokság előtt a Volkswagen felfrissítette a Polo R WRC dekorációját és továbbfejlesztette az autót is.

 

Bővebben...

 

A golyóállóbb Polo R WRC

A Volkswagen Polo R WRC megalkotója, Francois-Xavier Demaison a Volkswagen Polo R WRC technikai fejlesztéseiről, az új ellenfelekről és az új kihívásokról beszél.


Bővebben...

 

A Volkswagen sikerének titka

Willy Rampf feladata, hogy a leggyorsabbak legyenek. Ez vonatkozik a vezetése alatt épített autóra, de magára a fejlesztésre is. A Volkswagen Motorsport által készített interjúban beszélt a fejlesztési szabadságról, az innovációról és a ralisporttal kapcsolatos emlékezetes pillanatairól.

Bővebben...