Get Adobe Flash player

Murváról aszfaltra

Tim Jackson, a Ford World Rally Team mérnöke mondja el, hogy egy 75 perces szervizben hogyan állítják át az autó specifikációját az egyik felületről a másikra.

 

Bővebben...

 

Éjszakás műszak az M-Sportnál

Az M-Sport első csapata a 2002-es Monte-Carlo Rallye óta minden futamán szerzett gyártói világbajnoki pontokat. Ez a sorozat a 2013-as Szardínia Rally-n veszélybe került.

 

Bővebben...

 

Naprakész információk az M-Sporttól

Malcolm Wilson a napokban beszélt arról, hogyan haladnak az M-Sportnál a különböző munkálatok.

 

Bővebben...

 

Változó idők az M-Sportnál

Beszélgetés Malcolm Wilsonnal, az M-Sport tulajdonosával és egyben főnökével, aki nyilatkozik az aktuális témákról, de mesél arról is, hogy cége hogyan küzd a nagyobb és jobb támogatással bíró gyári csapatok ellen.

Bővebben...

 

Váltás aszfaltról murvára M-Sport módra

Rengeteg munkát jelentett a saloui szervizparkban az, hogy aszfaltról murvára váltott a Katalán Rally az utolsó napon. Az M-Sport ügyfélkapcsolati vezetője, Richard Millener meséli el azt, mi is történt a hetvenöt perces szervizidő alatt.

 

Bővebben...

 

A 2014-es Ford Fiesta RS WRC bevetése

Az M-Sport Ford Fiesta World Rally Car-ja ráncfelvarráson és apró fejlesztéseken esett át a 2014-es szezon során.

 

Bővebben...

 

Fiesta WRC Kubica módra

A Nemzetközi Automobil Szövetség két olyan módosítást is jóváhagyott, amit az M-Sport a lengyel versenyző Ford Fiesta RS WRC-jén elvégezhet.

 

Bővebben...

 

Interjú Malcolm Wilsonnal

A Ford már több mint egy éve megszüntette a hivatalos gyári támogatást, Malcolm Wilson és csapata, az M-Sport azonban mindenki örömére mégis jelen van a rali világbajnokságon.

 

Bővebben...

 

A Ford Fiesta WRC generátorhibái

A generátor sok gondot okozott a Ford Fiesta RS WRC pilótáinak az idők folyamán.

 

Bővebben...

 

Ismét munkában az M-Sport varázslói

Az elmúlt évek során megszokhattuk, hogy az M-Sport szerelői nem ismernek lehetetlent, amikor arról van szó, hogy a csapat jócskán összetört autója folytathassa a versenyt.

 

Bővebben...