Get Adobe Flash player

Műszaki adatok: Citroen C3 R5

A Citroen második R5-ös autójának műszaki adatai


Bővebben...

 

Amit a Citroen C3 R5-ről tudni kell

A Citroen az első gyártó, mely az R5-ös kategóriában a második autóját mutatta be. A DS3 nem bizonyult sikeresnek, így nagy a nyomás a C3-on, valamint a franciák versenyrészlegén, hogy ezúttal egy versenyképes technikával álljanak elő.

Bővebben...

 

Megbüntették a Citroent

Tízezer eurós büntetésben részesült a Korzika Rally-t követően a Citroen Racing, miután kiderült, a csapat nem megfelelően járt el új autójuk, a C3 R5 homologizációjakor, ami hibát szült az autó homologizációs lapján.

 

Bővebben...

 

Ostberg és a rémület

Miután nem kapott helyet a Citroen rali világbajnoki csapatában, a franciák támogatását élvezve az új WRC 2 Pro sorozatban versenyzik 2019-ben Mads Ostberg. Első megmérettetésére a Svéd Rally-n került sor, ahol küszködött azzal, hogy felvegye a versenyt az R5-ös élmenőkkel.

Bővebben...

 

Műszaki adatok: Ford Fiesta R5

Az M-Sport R5-ös autójának műszaki adatai


Bővebben...

 

Hírek: Ford Fiesta R5

A Ford Fiesta R5 történetével kapcsolatos hírek, információk


Bővebben...

 

Malcolm Wilson az R5-ről

A jövő raliautói, az R5-ös formula képviselői hamarosan megérkeznek a versenypályákra. Első képviselőjüket, a Ford Fiestát építő M-Sport igazgatója beszél az új kategóriáról.

 

Bővebben...

 

A Fiesta R5 töri meg a csendet

A Ford Fiesta R5, az FIA legújabb irányzatának megfelelő raliautó túl van több tesztperióduson, a Malcolm Wilson Rally-n előfutóként be is mutatkozott, és a hírek szerint nemsokára élesben is láthatja a nagyközönség.

Bővebben...

 

Colin Clark interjúja Malcolm Wilsonnal a Fiesta R5-ről

A rali világbajnokság népszerű riportere, Colin Clark Cumbriában, az Ford Fiesta R5-ös bemutatását megelőző teszten kérdezte az M-Sport Qatar csapatának főnökét, Malcolm Wilsont az új autóról.

Bővebben...

 

Wilson bízik az R5-ben

Malcolm Wilson szerint a költségsapkával ellátott R5-ös kategória nagy előrelépés a sportágban, az M-Sport igazgatója szerint akár ez lehet majd a rali világbajnokság top kategóriája is.

Bővebben...