Get Adobe Flash player

Malcolm Wilson az R5-ről

A jövő raliautói, az R5-ös formula képviselői hamarosan megérkeznek a versenypályákra. Első képviselőjüket, a Ford Fiestát építő M-Sport igazgatója beszél az új kategóriáról.

 

Bővebben...

 

A Fiesta R5 töri meg a csendet

A Ford Fiesta R5, az FIA legújabb irányzatának megfelelő raliautó túl van több tesztperióduson, a Malcolm Wilson Rally-n előfutóként be is mutatkozott, és a hírek szerint nemsokára élesben is láthatja a nagyközönség.

Bővebben...

 

Colin Clark interjúja Malcolm Wilsonnal a Fiesta R5-ről

A rali világbajnokság népszerű riportere, Colin Clark Cumbriában, az Ford Fiesta R5-ös bemutatását megelőző teszten kérdezte az M-Sport Qatar csapatának főnökét, Malcolm Wilsont az új autóról.

Bővebben...

 

Wilson bízik az R5-ben

Malcolm Wilson szerint a költségsapkával ellátott R5-ös kategória nagy előrelépés a sportágban, az M-Sport igazgatója szerint akár ez lehet majd a rali világbajnokság top kategóriája is.

Bővebben...

 

Az M-Sport R5-ös projektjének háttere

Az M-Sport tulajdonosa, Malcolm Wilson a Ford World Rally Championship Team 2012 év végi megszűnését követően nehéz helyzetben találta magát. A cég nem adta fel, folyamatosan keresi az új üzleti lehetőségeket.

Bővebben...

 

Kulisszatitkok a Ford Fiesta R5-ről

Borsos Peti a Finn Rally-t követően mesélt a rali világ új korszakának első képviselőjéről

 

Bővebben...

 

Evans-nek bejön az R5

A jövő kategóriájának első képviselője, a Ford Fiesta R5 a közelmúltban mutatkozott be a rali nagyszínpadán. Elfyn Evans mesél arról, hogy milyen is a gyorsasági szakaszok teljesítése az R5-ös Fiestával.

Bővebben...

 

Az Evo magazin kipróbálhatta a Fiesta R5-öt

Az Evo magazin újságírója, Henry Catchpole kipróbálhatta az M-Sport új fejlesztését, a Ford Fiesta R5-öst.

 

Bővebben...

 

Miért zárták ki Donchev R5-ös Fiestáját?

A versenyfelügyelőség kizárta Krum Donchev Ford Fiesta R5-ösét a Sliven Rally-n a futam végi technikai ellenőrzést követően.

 

Bővebben...

 

Gyors a Fiesta R5, de mennyire megbízható?

A ralisport legújabb irányzata az R5, a Nemzetközi Automobil Szövetség ezzel szeretne bevonni minél több gyártót a csúcskategória, a World Rally Car szintje alatt a sportágba.

 

Bővebben...