Get Adobe Flash player

R5-ös autót tervez építeni a Toyota

R5-ös specifikációjú autó készítését tervezi a Toyota, árulta el a Toyota GAZOO Racing ralicsapatának vezetője, Tommi Makinen.

Bővebben...

 

A Volkswagen biznisze: Polo GTI R5

Bár a tesztkilométereket rója még csupán, a Volkswagenhez már januárban érkezett tizenöt előjegyzés az új raliautójára, a Polo GTI R5-re. A gyártó ezzel a modellel tér vissza a rali világába, a vásárlók pedig a 2018-as év második felében kapják meg autójukat.

Bővebben...

 

Durva nyúzópróba

Védve magát azt mondja a Volkswagen Motorsport, hogy elég erős R5-ös specifikációjú Polójuk. Mindez azt követően történt, hogy sokkoló fotók láttak napvilágot az egyik teszten valósággal szétszakadt autójukról.

Bővebben...

 

Hírek: Volkswagen Polo GTI R5

A Volkswagen Polo GTI R5 történetével kapcsolatos hírek, információk


Bővebben...

 

Kétéves fejlesztés, tízezer kilométer teszt

Versenymérnökként négy címig vezette a rali világbajnokságon Sebastien Ogier-t 2013 és 2016 között, manapság pedig a Polo GTI R5-ösért felelős projektvezetőként dolgozik a Volkswagen Motorsportnál Gerard Jan de Jongh.

Bővebben...

 

Polo GTI R5: ügyfélautó győztes génekkel

Az FIA R5-ös kategóriájú raliautókra vonatkozó előírásai komoly megkötést jelentenek a mérnöki kreativitásra, ezzel együtt van lehetőség az ötletek kibontakoztatására.

Bővebben...

 

Technikai áttekintésen a Polo GTI R5

A Volkswagen legutóbbi raliprojektjének végeredménye, a Polo GTI R5 2018. szeptember 1-én került homologizálásra, versenykörülmények között pedig a Katalán Rally-n mutatkozott be. A verseny jól sikerült az újdonság számára.

Bővebben...

 

Súlyos Polo probléma

Rémálomszerű dolgot tapasztalhattak meg a Volkswagen Polo GTI R5 pilótái az utóbbi hetekben, fejtörést okozva a Volkswagen Motorsportnak is.


Bővebben...