Get Adobe Flash player

Skoda Fabia R5 – belülről

Facebook oldalán néhány fotót tett közzé a Skoda Motorsport a kategória mércéjének számító Skoda Fabia R5 pilótafülkéjéről.


Bővebben...

 

Az ügyfelekre és a WRC 2 Pro-ra összpontosít a Skoda

Sikert sikerre halmoz a Skoda a legújabb raliautójával, a Fabia R5-tel. A gyártó autósport részlegének vezetője 2007 óta Michel Hrabanek, aki a Skoda Motorsport WRC 2 Pro kategóriában történő részvételéről, a 2019-es programjukról és a Fabia R5 továbbfejlesztett változatáról is mesélt a Svéd Rally-t megelőzően.

Bővebben...

 

A győztes új arca

Megújul a Skoda Fabia R5


Bővebben...

 

Átesett a homologizáción az új Fabia R5

Kész a versengésre a Skoda Fabia R5 megújult változata. A tavaly decemberi világpremiert követően 2019. május 1-ével homologizálta az autót a Nemzetközi Automobil Szövetség, ezzel megkapta a jóváhagyást, rajthoz állhat az FIA által szabályozott versenyeken.

Bővebben...

 

A Fabia R5 evo módosításai

Öt mód, hogy felismerjük a Fabia R5 evo változatát, és tíz fontos módosítás a lemezek alatt.


Bővebben...

 

Képeken a Fabia R5 evo

Jan Kopecky Facebook profilján tett közzé néhány részletfotót a Skoda Fabia R5 evolúciós változatáról.


Bővebben...

 

Ügyfélcsapatok tesztelhették a Fabia R5 evót

Több mint száz privát ralicsapat használja a Skoda Fabia R5-ös versenygépet szerte a világon, ők 2018-ban tizennyolc bajnoki címet és győzelmek százait szerezték nemzeti bajnokságokban. A továbbfejlesztett változat, a Fabia R5 evo iránti is hatalmas az érdeklődésnek.

Bővebben...

 

Tovább menetel és fejlődik a Fabia R5

A Skoda Fabia R5 evo ott folytatja, ahol elődje, az R5-ös Fabia eredeti változata abbahagyta, sikert sikerre halmoz a modell.


Bővebben...

 

Raliautó vásárlás hét lépésben – a Skoda Motorsporttól

Egy autó vásárlása egy izgalmas és érzelmes élmény, ennek megfelelően el lehet képzelni, hogy egy sok tízmillió forintba kerülő raliautó megvétele mennyire lehet borzongató érzés.


Bővebben...

 

R5-ös autót tervez építeni a Toyota

R5-ös specifikációjú autó készítését tervezi a Toyota, árulta el a Toyota GAZOO Racing ralicsapatának vezetője, Tommi Makinen.

Bővebben...