Get Adobe Flash player

Átesett a homologizáción az új Fabia R5

Kész a versengésre a Skoda Fabia R5 megújult változata. A tavaly decemberi világpremiert követően 2019. május 1-ével homologizálta az autót a Nemzetközi Automobil Szövetség, ezzel megkapta a jóváhagyást, rajthoz állhat az FIA által szabályozott versenyeken.

Bővebben...

 

Műszaki adatok: Skoda Fabia R5 evo

A Skoda továbbfejlesztett R5-ös autójának műszaki adatai


Bővebben...

 

A Fabia R5 evo módosításai

Öt mód, hogy felismerjük a Fabia R5 evo változatát, és tíz fontos módosítás a lemezek alatt.


Bővebben...

 

Képeken a Fabia R5 evo

Jan Kopecky Facebook profilján tett közzé néhány részletfotót a Skoda Fabia R5 evolúciós változatáról.


Bővebben...

 

Ügyfélcsapatok tesztelhették a Fabia R5 evót

Több mint száz privát ralicsapat használja a Skoda Fabia R5-ös versenygépet szerte a világon, ők 2018-ban tizennyolc bajnoki címet és győzelmek százait szerezték nemzeti bajnokságokban. A továbbfejlesztett változat, a Fabia R5 evo iránti is hatalmas az érdeklődésnek.

Bővebben...

 

Tovább menetel és fejlődik a Fabia R5

A Skoda Fabia R5 evo ott folytatja, ahol elődje, az R5-ös Fabia eredeti változata abbahagyta, sikert sikerre halmoz a modell.


Bővebben...

 

Raliautó vásárlás hét lépésben – a Skoda Motorsporttól

Egy autó vásárlása egy izgalmas és érzelmes élmény, ennek megfelelően el lehet képzelni, hogy egy sok tízmillió forintba kerülő raliautó megvétele mennyire lehet borzongató érzés.


Bővebben...

 

Gryazin tapasztalatai a Fabia R5 evóról

2019 szeptemberének első felében tesztelhette első alkalommal Nikolay Gryazin a Skoda Fabia R5 új változatát, az evót, mellyel a WRC 2-es szezon hátralévő részét teljesítette az orosz pilóta.


Bővebben...

 

R5-ös autót tervez építeni a Toyota

R5-ös specifikációjú autó készítését tervezi a Toyota, árulta el a Toyota GAZOO Racing ralicsapatának vezetője, Tommi Makinen.

Bővebben...

 

A Volkswagen biznisze: Polo GTI R5

Bár a tesztkilométereket rója még csupán, a Volkswagenhez már januárban érkezett tizenöt előjegyzés az új raliautójára, a Polo GTI R5-re. A gyártó ezzel a modellel tér vissza a rali világába, a vásárlók pedig a 2018-as év második felében kapják meg autójukat.

Bővebben...