Get Adobe Flash player

Hírek: Skoda Kreisel RE-X1

A Baumschlager Rallye & Racing és a Kreisel Electric által közösen fejlesztett elektromos raliauóval kapcsolatos hírek, információk

 

Bővebben...

 

Greensmith az agyi kutatások élén

Az M-Sport versenyzője, Gus Greensmith állt az élén annak az egyedülálló munkának, melyet a Ford folytatott le az agyi aktivitással kapcsolatban, amivel új magasságokba emelhetik a pilóta autóban mutatott teljesítményét.

Bővebben...

 

Az Opel mutat be elsőként elektromos raliautót

Az Opel lesz a világ első autógyártója, mely elektromos járművet kínál ügyfeleknek a ralisportban. Az elektromos versenyautó az Opel Corsa-e modellen alapul.


Bővebben...

 

Paddonék elektromos raliautója

A Hayden Paddon és a Paddon Rallysport által épített Hyundai Kona EV-vel kapcsolatos hírek


Bővebben...

 

Új VP Racing Fuels üzemanyag az R5-ös autókhoz

A VP Racing Fuels, az üzemanyagtechnológia egyik innovatív cége büszkén jelentette be 2019. júliusának második felében, hogy új üzemanyagot adott ki raliautókhoz, a VP R5.1-et.


Bővebben...

 

Mozgáskorlátozott rajtengedély megvonás

Pórul járt a Korzika Rally-n Fabrice Giorgi, mivel a mozgáskorlátozott pilótát a versenyfelügyelőség nem engedte rajthoz állni.

Bővebben...

 

Murva vs. aszfalt: milyen változások vannak a WRC-k fékrendszerében 2018-ban?

A különféle felületek különféle fékrendszereket követelnek meg és különféle fékezési stílust. A Brembo mindent elmagyaráz…


Bővebben...

 

Időmérés és nyomonkövetés – csinálod, mert szereted ezt!

Ahogyan az SIT Sports működik a színfalak mögött

 

Bővebben...

 

Loebék versenyfutása az idővel

A Sebastien Loeb Racing teljesen újjáépítette azt a Peugeot 306 Maxit, mellyel tulajdonosa a 2017-es Rallye du Var-on vesz részt. A motorsport.com végigkövette a projektet.


Bővebben...

 

Monoblokk R5-ös féknyereg az Alcontól

Az autósport egyik ismert fékbeszállítója, az Alcon 2017-ben egy újabb generációs féknyerget mutatott be, melyet a ralisport költségsapkával rendelkező R5-ös kategóriájának terveztek.

Bővebben...