Get Adobe Flash player

Ralisport ABC

Különleges sportág különleges kifejezésekkel. Magyarázatok a ralisportban használt szabályokra, kifejezésekre, és egy kis betekintés, miről is szól ez a sportág.

 

Bővebben...

 

Virtuális itinerrel gyakorol Armstrong

Jon Armstrong számára az igazi és a virtuális gyorsasági szakaszok sem idegenek, így utóbbiakat használja fel, hogy fejlődjön előbbieken és tökéletesítse itinerírási képességeit.

Bővebben...

 

Hogyan ugorj be navigátorként

A 2021-es Szardínia Rally-n vált valóra Stuart Loudon egy életcélja, a brit navigátor gyári csapatban, egy World Rally Car-ban ülve állhatott rajthoz egy világbajnoki futamon. Loudon a DirtFish-nek írt beszámolót az élményeiről.


Bővebben...

 

Solberg gondolatai a World Rally Car-os bemutatkozásáról

Kezdve a hősével vívott csatától egészen a World Rally Car aerojának kezeléséig, a tinédzser beszámolt a csúcskategóriás bemutatkozásáról.


Bővebben...

 

Mikkelsen és navigátora különös versengése

A WRC 2 listavezető párosa a teljesítmény fejlesztése mellett döntött, amihez különleges módot találtak: fogyási versenyt hirdettek maguk között.


Bővebben...

 

Milyen is volt Oliver Solberg monte-carlói teljesítménye?

Ugyan nem ért célba, de a feltörekvő tehetség Oliver Solberg Monte-Carlo Rallye-ja megannyi bizonyítékkal szolgált a tempójára és a benne rejlő potenciálra.


Bővebben...

 

Igazi szakértők segítették Solberget a Montén

Bruno Saby és Denis Giraudet közismert személyek a ralisportban, veteránként azonban új szerepkörben tűntek fel a 2021-es Monte-Carlo Rallye-n.


Bővebben...

 

Grist tanácsa Neuville új navigátorának

Thierry Neuville a 2021-es rali világbajnoki szezon rajtja előtti utolsó pillanatban navigátort váltott, új társának, Martijn Wydaeghe-nek roppant nehéz feladattal kell megbirkóznia a Monte-Carlo Rallye-n.


Bővebben...

 

Huttunen rögös útja a WRC 3-as bajnoki címig

Magabiztos teljesítménnyel lett 2020-ban világbajnok a WRC 3-as kategóriában Jari Huttunen, addig azonban nagy magasságokat és mélységeket is meg kellett járnia.


Bővebben...

 

McRae titkos Ford Escort tesztje

Világbajnoki címe megszerzésének huszonötödik évfordulójára emlékezve derült ki Colin McRae-ről, hogy már egy évvel azelőtt tesztelt egy Fordot, hogy aztán 1999-től ténylegesen a gyártó színeiben versenyzett volna.

Bővebben...