Get Adobe Flash player

Ogier megvádolta a Hyundai csapatvezetőjét

A rali világbajnokság pontversenyét vezető Sebastien Ogier azzal vádolta meg a 2019-es Portugál Rally leintése után Andrea Adamót, hogy túl messzire akart menni a Hyundai Motorsport vezetője a taktikázással a versenyen.

Bővebben...

 

Tűz van, babám!

Raliautók, melyek a tűz martalékává váltak


Bővebben...

 

Cais: borulás, autócsere, majd újabb borulás

Csapata, az Orsak Rallysport és az M-Sport közös erőfeszítése révén debütálhatott az ERC 3 Junior kategóriában Erik Cais a Liepaja Rally-n egy vadonatúj autóval, mivel közvetlenül a futam előtt összetörte Ford Fiesta R2T-jét.

Bővebben...

 

Korai rajt, piros zászló – Neuville chilei kálváriája

Szokatlan eset történt a Chile Rally-n, a világbajnokság vérkeringésébe 2019-ben bekerült futamon, a verseny második szakaszán az elsőként rajtoló Thierry Neuville-nek túl korán adtak zöld jelzést, ami miatt aztán piros zászlót kellett neki bemutatni.

Bővebben...

 

Eltévedő szervizes, fogfájás, jogosítvány nélküli pilóta – epizódok a juniorok kanári-szigeteki versenyéből

A Kanári-szigeteki Rally a rali Európa-bajnokság 2019-es sorozatának második állomása volt, a futam a junior bajnokságokba is beleszámított. A „kisebbek”, azaz az ERC 3 Junior kategória versengése bővelkedett érdekes történésekben.

Bővebben...

 

A Chile Rally kihívása

Úgy helyszínként csatlakozik 2019-ben Chile a rali világbajnoksághoz. A Toyota GAZOO Racing sportigazgatója, Kaj Lindström a wrc.com-nak az argentin futamot követően nyilatkozott, és körvonalazta a felkészülés kihívásait.

Bővebben...

 

Bonyodalmak egy átjáróban

A 2019-es Argentin Rally szombat délelőtti harmadik szakaszán bonyodalmakat okozott egy átjáró. Akadt, akinek a kormányszervója ment itt tönkre, és volt, aki büntetést kapott, mivel eltért a kijelölt útvonaltól.

Bővebben...

 

Korzika kihívásai, Ogier-ék erőssége

Sebastien Ogier murvakéme, Simon Jean-Joseph emlékezett vissza a 2019-es Korzika Rally-ra.


Bővebben...

 

Mexikói pályagondok

A Mexikó Rally mindig is bővelkedett különleges történésekben, a 2019-es futam azonban több bizarr eseményt is hozott, melyek rendre a gyorsasági szakaszokkal voltak kapcsolatosak.

Bővebben...

 

Vita egy szakaszmegszakítás körül

A Citroen Racing vezetője, Pierre Budar elutasította azokat a feltételezéseket, miszerint csapata manipulálta a piros zászló használatát, kikényszerítve egy szakaszmegszakítást, amivel pilótájuk, Sebastien Ogier győzelmi esélyét szándékoztak fenntartani a 2019-es Mexikó Rally-n.

Bővebben...