Get Adobe Flash player

Hogyan készült volna Evans és Martin a Brit Rally-ra?

A navigátor Scott Martin gondolatai pályabejárásról, itinerírásról, navigátorkodásról.


Bővebben...

 

Videójátékkal a valódi ralira készülni

Az ERC 1 Junior kategória korábbi bajnoka, Nikolay Gryazin a Richard Burns Rally-t hívta segítségül, hogy össze tudjon szokni új navigátorával.


Bővebben...

 

Óriási csúszás Rómában

Kétórás csúszással zajlott le a Róma Rally-nak, a 2020-as Európa-bajnokság nyitó fordulójának szombat délutáni programja, miután a délelőtti kör mindhárom szakaszán incidensek történtek.


Bővebben...

 

Program a jövő ralibajnokaiért

A Nemzetközi Automobil Szövetség világméretű programot indít arra még az idén, hogy megtalálják a rali világbajnokok következő generációját. A Rally Star 2020 nyarán veszi kezdetét.

Bővebben...

 

Hol vannak a svédek, akik otthon nyernének?

Amikor Elfyn Evans átszelte a célvonalat és megszerezte 2020-ban a briteknek az első Svéd Rally győzelmet, nehéz volt nem érezni egyfajta szimpatizálást a helyiekkel.

Bővebben...

 

Ahogyan a gyártók távoznak a rali világbajnokságból

Sokként hatott a Citroen bejelentése 2019 novemberében, miszerint az autógyár tizennyolc évnyi elköteleződés, kilenc egyéni és nyolc gyártói világbajnoki cím után kivonul a rali világbajnokságból. Az eset nem egyedi.

Bővebben...

 

A Citroen aranykorszaka a ralisportban

Felejtsük el az okokat! Felejtsük el a vádaskodásokat! Felejtsük el a szemrehányásokat! Fókuszáljunk inkább a szép időkre!


Bővebben...

 

„Nem vagyunk többé barátok” – vagy mégis?!

A Tanak-Hyundai szerződés színháza

 

Bővebben...

 

Kihívás és libabőr

A Katalán Rally a rali világbajnokság versenynaptárának egyetlen igazi hibrid futama, a viadal rendelkezik aszfaltos és murvás gyorsasági szakaszokkal is. Luis Moya nem tétovázik, amikor arról van szó, hogy ez milyen erőpróba a versenyzők és a szerelők szempontjából.

Bővebben...

 

Rosszul elhelyezett szalmabálák – vita egy lassító körül

A kijelölt útvonaltól történt eltérés okozott ismét csetepatét a rali világbajnokságon, ezúttal a 2019-es Brit Rally-n. Az ügynek jelentős hatása lehetett volna a futam eredményére is.


Bővebben...