Get Adobe Flash player

Kris Meeke első világbajnoki futamgyőzelme

Colin McRae után tizenhárom évvel a 35 esztendős Kris Meeke lett a következő brit rali világbajnoki futamgyőztes a 2015-ös Argentin Rally-n. Érzelmes diadal volt ez.

Bővebben...

 

Az Argentin Rally sztorija, Wilson dühe

Vetélytársaihoz képest nagyszerű tempót mutatva kényelmes előnyt épített ki a WRC 2-es kategóriában Yuriy Protasov a 2015-ösArgentin Rally első napjának közepére.

Bővebben...

 

Evans és Barrit a leggyorsabb kerékcserélők

A WRC TV a 2015-ös rali világbajnokság negyedik fordulója, az Argentin Rally előtt rendezte meg a Wheel Change Challenge-et, a Villa Carlos Pazban tartott eseményen az M-Sport kettősét, Elfyn Evans-ot és Daniel Barritt-ot koronázták a kerékcserék királyává.

Bővebben...

 

San Remóban gyorsan számolnak

A korábban a rali világbajnokság és az IRC kötelékébe is tartozó Sanremo Rallye szervezői az archívumokban kotorászva felfedezték öt régen elfeledett versenyüket, melyeket az ’50-es években hölgyek részére írtak ki.

Bővebben...

 

Mexikói nem megfelelőség

Áttekintve a rali világbajnokság 2015-ös kiírásának sportszabályzatát a best-of-rallylive.com azt találta, hogy a Mexikó Rally több dologban sem felelt meg az előírásoknak.

Bővebben...

 

Déjá vu vízbeesés

A rali világának déjá vu érzése lehetett, amikor Ott Tanak a Mexikó Rally-n egy víztározóba esett autójával 2015. március 6–án.

Bővebben...

 

Késő konténerek, gondban lévő csapatok

A 2015-ös Mexikó Rally előkészületeiben gondot okozott a felszerelések megérkezésének csúszása.

Bővebben...

 

Kevin Abbring mesél pályafutásáról

Kevin Abbring Hollandiából származik, egy olyan országból, ami nem igazán nevelt eddig világhírű raliversenyzőket.

Bővebben...

 

Thierry, a traktoros

A Hyundai sztárja, Thierry Neuville megmutatta kormány mögötti sokoldalúságát, amikor egy traktor volánja mögé ült csapata múlt heti spanyolországi tesztjén.

 

Bővebben...

 

Elfoglalt svéd versenyfelügyelőség

Egy modern raliverseny versenyigazgatói tisztsége komoly és stresszes szerepkör. A 2015-ös Svéd Rally versenyigazgatójának, Christina Lundqvist Viklundnak akadt teendője bőségesen.

 

Bővebben...