Get Adobe Flash player

A Toyota rali világbajnoki mérföldkövei

A Toyota rali világbajnoki történetének eddigi legfőbb tényei

 

Bővebben...

 

Új világklasszis születőben

A WRC 2 feltörekvő sztárját, Stephane Lefebvre-t a jövő nagy ígéretének tippeli navigátora, Stephane Prevot, miután megnyerték a Monte-Carlo Rallye-t kategóriájukban.

Bővebben...

 

Képzett jégkémek

A múlt és a jelen ralisztárjai évről évre összegyűlnek Monte-Carlóban, közülük van, aki versenyzik, van, aki egy párost segítve a jégkém teendőket látja el.

 

Bővebben...

 

A Monte kihívása

Az először 1911-ben megrendezett Monte-Carlo Rallye a rali világbajnokság versenynaptárának klasszikusa, ami arról nevezetes, hogy az egyik legnehezebben megtanulható viadal.

Bővebben...

 

Öt kocsi, amiből valószínűtlenül jó raliautó lett

Léteznek azonban olyan masinák is, melyekre ráerőszakolták az autósportok ezen ágát, addig faragták őket, amíg a ralisportot meghódító fenevadak nem lettek.

Bővebben...

 

Andrew Kellitt és a Brit Rally

Nem kapta meg azokat az elismeréseket, amiket érdemelt volna, de a 2014-es Brit Rally sikeres volt. Mindössze három évvel korábban ugyanakkor a verseny csaknem összeomlott.

Bővebben...

 

A Regional Rally Car jövője

Az FIA úgy döntött, hogy a rali Európa-bajnokság 2016-os futamain RRC autóval nem lehet már rajthoz állni.

Bővebben...

 

Csendes-óceáni rali háború

Az Új-Zéland Rally szervezői nekiláttak annak a kampánynak, ami a rali világbajnokságra történő 2016-os visszatérésüket célozza meg.


Bővebben...

 

Fordulat a közel-keleti bajnokságban

Izgalmasnak ígérkezett a 2014-es közel-keleti ralibajnokság zárófordulója, a legnagyobb fordulat azonban csak a versenyt követően következett be.

Bővebben...

 

Mikko elbúcsúzott

Az M-Sport Hirvonen tiszteletére teltházas ünnepséget szervezett a Brit Rally-t megelőző Happy Hour-ön, ahol az idény végén az aktív pályafutását befejező pilóta bepillantást adott karrierje egyes állomásaiba.

Bővebben...