Get Adobe Flash player

Máris folynak a 2015-ös tesztek

Szinte véget sem ér a rali világbajnokság egyik szezonja, a csapatok neki is kezdenek a következő évre történő felkészülésének.

Bővebben...

 

Amikor két láb sem elég

Miért fullasztják le a motort még a világ legjobb raliversenyzői is?

 

Bővebben...

 

Útvonaltervezés ralis módra

Egy olyan világeseményt megszervezni, amint amilyen a Brit Rally is, egy évet felölelő munka, melynek során az itiner meghatározása a szervezők legfőbb küldetése.

Bővebben...

 

Vélemények a vegyes talajú versenyekről

A rali világbajnokság a Katalán Rally-val az egyetlen vegyes felületű viadalához érkezett. A csapatok pénteken murván, majd az autók átépítését követően két napon keresztül aszfalton döntik el, ki a legjobb Spanyolországban.

Bővebben...

 

Haragszanak a ralira a német szőlőtermesztők

A rali világbajnokság német állomásának helyet adó Mosel régió szőlőbirtokosai feldúltak a 2014-es verseny által okozott károk miatt.

 

Bővebben...

 

Közös lónak…

Zűrzavar Cipruson

 

Bővebben...

 

Interjú Vaclav Pechhel

Vaclac Pech hatszoros cseh ralibajnok, háromszoros cseh ralisprint bajnok, kétszeres szlovák ralibajnok és 2003-ban harmadik helyen végzett a rali Európa-bajnokságon.

Bővebben...

 

Breen hátsérülésének kálváriája

A Deutschland Rallye shakedown-ját megelőző napon érkezett a hír, miszerint Craig Breen nem állhat rajthoz a világbajnoki viadalon, miután soron kívüli vizsgálaton esett át a Finn Rally-n történt hátsérülése miatt.

Bővebben...

 

Statisztikák a Deutschland Rallye-ról

A rali világbajnokság német fordulójának szervezői érdekes tényekkel és adatokkal szolgáltak a 2014-es eseményről.

 

Bővebben...

 

Beszélgetés Timo Rautiainennel

Mélyinterjú az utolsó finn rali világbajnok páros navigátortagjával, Marcus Grönholm hűséges társával, Timo Rautiainennel.

 

Bővebben...