Get Adobe Flash player

Gyors kerékcserék

Sebastien Ogier és navigátora, Julien Ingrassia villámgyors kerékcserét hajtott végre a 2011-es Katalán Rally-n, mikor az ötödik szakaszon defektet kaptak.

 

Bővebben...

 

Amikor visszarúg az ugrató

Ha a Finn Rally-n állsz rajthoz, várható, hogy repülni fogsz. De amíg a pilóta azzal is tisztában van, hogy ez pontosan mikor fog bekövetkezni, a navigátort olykor meglepetésként éri ez.

Bővebben...

 

Hírek: Rally Class

A Symtech kupasorozatának történetével kapcsolatos hírek, információk

 

Bővebben...

 

Amikor Raikkonen nem volt tisztában azzal, mit is csinál

A Forma-1 2007-es világbajnoka, Kimi Raikkonen 2010-ben szakított a körpályás versenyformulával, és egymást követő két szezonban is a rali világbajnokság hadszínterén próbált szerencsét.

Bővebben...

 

Az M-Sport „gondolkodó embere”

Minden csapatnak szüksége van egy olyan emberre, aki megtervezi és biztosítja, hogy minden a helyén legyen minden egyes percben. Az M-Sport csapatánál Mike Croft-White tölti be a „gondolkodó ember” pozícióját.

Bővebben...

 

Az utolsó leheletig

Az Argentin Rally számos célfotóval felérő finist produkált az évek során. Az első két helyezett közötti különbség 1999-ben és 2011-ben mindössze 2,4 másodperc volt, 2002-ben négy, 1994-ben pedig hat szekundum.

Bővebben...

 

Itinervita

A 2011-es Argentin Rally-n komoly nézeteltérések adódtak abból, hogy a szervezők által kiadott itiner egy nem egyértelmű jelet tartalmazott, a versenyen ráadásul a szalagozást is megváltoztatták az egyik körről a másikra.

Bővebben...

 

Bakik Mexikóból

A rali néha könyörtelen sport, erről számtalan pilóta meggyőződött már a Mexikó Rally-k során is.

Bővebben...

 

Mexikói polémiák

A Mexikó Rally csupán néhány esztendeje szerepel a világbajnokság versenynaptárában, az évek alatt számos vitás eset akadt mégis.

Bővebben...

 

Olivier Quesnel és a csapatutasítás

A PSA konszern sportigazgatójának újabb aranyköpése

 

Bővebben...