Get Adobe Flash player

Vita egy szakasztörlés körül

Tommi Makinen, a Toyota GAZOO Racing ralicsapatának vezetője kemény szavakkal illette a 2019-es Monte-Carlo Rallye rendezőit, valamint az FIA-t, miután nem hallgatták meg kérését és nem törölték a péntek délelőtti szakaszokat.

Bővebben...

 

A Hírességek Csarnokában a rali világbajnokok

A rali világbajnokság első – 1979-es – egyéni kiírásának negyven éves évfordulója alkalmából a Nemzetközi Automobil Szövetség ünnepélyes keretek között iktatta be a Hírességek Csarnokába a sportág eddigi összes világbajnokát.

Bővebben...

 

Álomdobogó a rémálom után

Tréningautójában volt kénytelen aludni a 2018-as Deutschland Rallye-n Louise Cook, miután anyagilag nincs igazán eleresztve. Ennek ellenére a WRC 3-as kategória dobogóján végzett.

Bővebben...

 

Colin McRae momentumai

A legendás skót 2018. augusztus 5-én ünnepelte volna ötvenedik születésnapját. Felejthetetlen pillanatait lehetetlen lenne felsorolni, alább csupán egy csokor olvasható eseménydús karrierjének momentumaiból.

Bővebben...

 

Éjszakai túlóra a Sainteloc juniorjainál

Bizarr eset hátráltatta a Sainteloc Racing junior párosait a 2018-as rali Európa-bajnokság ötödik futamán, a Róma Rally-n.


Bővebben...

 

A navigátor lét titkai

A navigálás sokkal többről szól, mint ülni az autóban és olvasni. Ahhoz, hogy a legjobb legyen valaki, a mesterének kell lenni sok mindennek. David Evans írása

Bővebben...

 

A Monte-Carlo Rallye titkos hősei

Sebastien Ogier nem lett volna képes megnyerni sorozatban ötödszörre is a Monte-Carlo Rallye-t a jégkém legénysége nélkül. De kik is valójában ők?

Bővebben...

 

Szerencsés végű patakba esés

A 2017-es Ausztrál Rally egyik résztvevője, a Ross Cox és Janet Binns alkotta páros szerencsésen úszta meg kalandját.

Bővebben...

 

Negyedszázad katalán győztesei

A hosszú történetre visszatekintő Katalán Rally 1980-tól volt az Európa-bajnokság része, világbajnoki státuszt pedig 1991-ben kapott, éppen azután, hogy a hazai sztár, Carlos Sainz az előző évben megszerezte a világbajnoki koronát.

Bővebben...

 

Ki minden idők legjobb raliversenyzője?

A redbull.com szakértőket kért fel arra, hogy nevezzék meg minden idők legjobb raliversenyzőjét – Sebastien Loeb két szavazatot kapott.


Bővebben...