Get Adobe Flash player

Cserealkatrész a riválisoktól és egy rajongótól

Annak ellenére, hogy a bemelegítésen komolyan sérült az autója, Pedro Antunes részt tudott venni a 2019-es Lengyel Rally-n, amit a rivális csapatok és a rajongók nagylelkűségének köszönhetett.

Bővebben...

 

Ralicsapatok logisztikai kirakósa

Amikor egy másik kontinensen vagy, meghozták a döntést számodra, nincs értelme visszahozni a versenygépeket az Argentin Rally és a Chile Rally közötti hétben Európába. De mi a helyzet a portugál és a szardíniai megmérettetés között?

Bővebben...

 

Jarmo Lehtinen visszatér

A 2019-es Portugál Rally és a Szardínia Rally közötti rövid időszakban meglepetést okozott mindenkinek Teemu Suninen, amikor bejelentette, hogy a tapasztalt Jarmo Lehtinen 2014 után visszatér a rali világbajnokság legfelsőbb szintjére és ő fogja diktálni az itinert mellette.

Bővebben...

 

Ogier megvádolta a Hyundai csapatvezetőjét

A rali világbajnokság pontversenyét vezető Sebastien Ogier azzal vádolta meg a 2019-es Portugál Rally leintése után Andrea Adamót, hogy túl messzire akart menni a Hyundai Motorsport vezetője a taktikázással a versenyen.

Bővebben...

 

Tűz van, babám!

Raliautók, melyek a tűz martalékává váltak


Bővebben...

 

Cais: borulás, autócsere, majd újabb borulás

Csapata, az Orsak Rallysport és az M-Sport közös erőfeszítése révén debütálhatott az ERC 3 Junior kategóriában Erik Cais a Liepaja Rally-n egy vadonatúj autóval, mivel közvetlenül a futam előtt összetörte Ford Fiesta R2T-jét.

Bővebben...

 

Korai rajt, piros zászló – Neuville chilei kálváriája

Szokatlan eset történt a Chile Rally-n, a világbajnokság vérkeringésébe 2019-ben bekerült futamon, a verseny második szakaszán az elsőként rajtoló Thierry Neuville-nek túl korán adtak zöld jelzést, ami miatt aztán piros zászlót kellett neki bemutatni.

Bővebben...

 

Eltévedő szervizes, fogfájás, jogosítvány nélküli pilóta – epizódok a juniorok kanári-szigeteki versenyéből

A Kanári-szigeteki Rally a rali Európa-bajnokság 2019-es sorozatának második állomása volt, a futam a junior bajnokságokba is beleszámított. A „kisebbek”, azaz az ERC 3 Junior kategória versengése bővelkedett érdekes történésekben.

Bővebben...

 

A Chile Rally kihívása

Úgy helyszínként csatlakozik 2019-ben Chile a rali világbajnoksághoz. A Toyota GAZOO Racing sportigazgatója, Kaj Lindström a wrc.com-nak az argentin futamot követően nyilatkozott, és körvonalazta a felkészülés kihívásait.

Bővebben...

 

Bonyodalmak egy átjáróban

A 2019-es Argentin Rally szombat délelőtti harmadik szakaszán bonyodalmakat okozott egy átjáró. Akadt, akinek a kormányszervója ment itt tönkre, és volt, aki büntetést kapott, mivel eltért a kijelölt útvonaltól.

Bővebben...