Get Adobe Flash player

Furcsa sztorik Korzikáról

A rali világbajnokság vérkeringésébe hosszú évek után 2015-ben visszatérő Korzika Rally érdekes, olykor furcsa momentumokkal gyarapította a sorozat kincsesládáját.

 

Bővebben...

 

Szállásolási rémálom

Hét év után tért vissza a Tour de Corse a rali világbajnokság vérkeringésébe, és egy ma már szokatlan útvonallal várta a résztvevőket. A központi szervizpark Cortéban volt, a mezőny azonban ellátogatott Ajaccióba, Bastiába és Porto Veccióba is.

Bővebben...

 

Kérdések ideje

A wrc.com új sorozatot indított, melyben a rali világbajnokság szereplői válaszolják meg a Facebook felhasználók kérdéseit.

 

Bővebben...

 

Idegen győztesek a francia flaszteren

Bár Sebastien Ogier, Sebastien Loeb és Didier Auriol valószínűleg tiltakoznának, de a francia raliversenyzők a kemény felületen érzik igazán jól magukat.

 

Bővebben...

 

Emlékek Korzikáról

Hét év után tér vissza Sebastien Ogier a Tour de Corse-ra, arra a versenyre, ahol 2008 őszén bebiztosította junior világbajnoki címét.

Bővebben...

 

Juniorok kalandjai

Bármilyen sportágról legyen szó, a fiatalokra érdemes odafigyelni, hiszen lelkesedésük mellett rutintalanságuk, valamint a nagyadag bátorságuk, helyenként vakmerőségük miatt mindig képesek valami szokatlannal előrukkolni. Ez nincs másként az autósportban sem.

Bővebben...

 

Szerencseszámok

A MotoGP, a NASCAR, a Forma-1, a túraautó világbajnokság és 2015-ben már a DTM versenyzői is saját maguk választhatják meg, hogy milyen rajtszámmal kívánnak versenyezni a szezon során. A rali világbajnokságon viszont az előző idény bajnoki sorrendje alapján osztják a számokat.

Bővebben...

 

Kisbusz verseny a Citroen és az M-Sport között

A legelső – és lehet, hogy a legutolsó – World Rally Van, azaz világ rali kisbusz rajzverseny kihívás döntetlennel ért véget, miután a zsűrinek nem sikerült döntenie a Citroen és az M-Sport csapatának teljesítménye között.

Bővebben...

 

Erkölcsi katasztrófa sújtotta terület

A Deutschland Rallye hírhedt gyorsasági szakasza és egyben a csúcspontja a baumholderi különpróba, melynek útvonalát olyan betonozott utakon jelöli ki, amik korábban a katonai járművek gyakorlatozására szolgáltak.

Bővebben...

 

Hajszálnyi győzelem a juniorok között

Quentin Gilbert úgy érkezett a Finn Rally-ra, hogy a 2015-ös szezon eddigi három junior világbajnoki futama közül kettőt megnyert.

Bővebben...