Get Adobe Flash player

Korzika kihívásai, Ogier-ék erőssége

Sebastien Ogier murvakéme, Simon Jean-Joseph emlékezett vissza a 2019-es Korzika Rally-ra.


Bővebben...

 

Mexikói pályagondok

A Mexikó Rally mindig is bővelkedett különleges történésekben, a 2019-es futam azonban több bizarr eseményt is hozott, melyek rendre a gyorsasági szakaszokkal voltak kapcsolatosak.

Bővebben...

 

Vita egy szakaszmegszakítás körül

A Citroen Racing vezetője, Pierre Budar elutasította azokat a feltételezéseket, miszerint csapata manipulálta a piros zászló használatát, kikényszerítve egy szakaszmegszakítást, amivel pilótájuk, Sebastien Ogier győzelmi esélyét szándékoztak fenntartani a 2019-es Mexikó Rally-n.

Bővebben...

 

Logisztikai zűrzavar a Mexikó Rally előtt

A versenyt végül megnyerő Citroen előkészületei nem voltak zavartalanok a 2019-es Mexikó Rally-ra, miután a felszereléseit szállító hajó késve indult el Európából, ugyanakkor nem csak a franciáknak okozott nehézséget a hajóztatás.

Bővebben...

 

Vita egy szakasztörlés körül

Tommi Makinen, a Toyota GAZOO Racing ralicsapatának vezetője kemény szavakkal illette a 2019-es Monte-Carlo Rallye rendezőit, valamint az FIA-t, miután nem hallgatták meg kérését és nem törölték a péntek délelőtti szakaszokat.

Bővebben...

 

A Hírességek Csarnokában a rali világbajnokok

A rali világbajnokság első – 1979-es – egyéni kiírásának negyven éves évfordulója alkalmából a Nemzetközi Automobil Szövetség ünnepélyes keretek között iktatta be a Hírességek Csarnokába a sportág eddigi összes világbajnokát.

Bővebben...

 

Álomdobogó a rémálom után

Tréningautójában volt kénytelen aludni a 2018-as Deutschland Rallye-n Louise Cook, miután anyagilag nincs igazán eleresztve. Ennek ellenére a WRC 3-as kategória dobogóján végzett.

Bővebben...

 

Colin McRae momentumai

A legendás skót 2018. augusztus 5-én ünnepelte volna ötvenedik születésnapját. Felejthetetlen pillanatait lehetetlen lenne felsorolni, alább csupán egy csokor olvasható eseménydús karrierjének momentumaiból.

Bővebben...

 

Éjszakai túlóra a Sainteloc juniorjainál

Bizarr eset hátráltatta a Sainteloc Racing junior párosait a 2018-as rali Európa-bajnokság ötödik futamán, a Róma Rally-n.


Bővebben...

 

A navigátor lét titkai

A navigálás sokkal többről szól, mint ülni az autóban és olvasni. Ahhoz, hogy a legjobb legyen valaki, a mesterének kell lenni sok mindennek. David Evans írása

Bővebben...