Get Adobe Flash player

A Monte kihívása

Az először 1911-ben megrendezett Monte-Carlo Rallye a rali világbajnokság versenynaptárának klasszikusa, ami arról nevezetes, hogy az egyik legnehezebben megtanulható viadal.

Bővebben...

 

Öt kocsi, amiből valószínűtlenül jó raliautó lett

Léteznek azonban olyan masinák is, melyekre ráerőszakolták az autósportok ezen ágát, addig faragták őket, amíg a ralisportot meghódító fenevadak nem lettek.

Bővebben...

 

Andrew Kellitt és a Brit Rally

Nem kapta meg azokat az elismeréseket, amiket érdemelt volna, de a 2014-es Brit Rally sikeres volt. Mindössze három évvel korábban ugyanakkor a verseny csaknem összeomlott.

Bővebben...

 

A Regional Rally Car jövője

Az FIA úgy döntött, hogy a rali Európa-bajnokság 2016-os futamain RRC autóval nem lehet már rajthoz állni.

Bővebben...

 

Csendes-óceáni rali háború

Az Új-Zéland Rally szervezői nekiláttak annak a kampánynak, ami a rali világbajnokságra történő 2016-os visszatérésüket célozza meg.

Bővebben...

 

Fordulat a közel-keleti bajnokságban

Izgalmasnak ígérkezett a 2014-es közel-keleti ralibajnokság zárófordulója, a legnagyobb fordulat azonban csak a versenyt követően következett be.

Bővebben...

 

Mikko elbúcsúzott

Az M-Sport Hirvonen tiszteletére teltházas ünnepséget szervezett a Brit Rally-t megelőző Happy Hour-ön, ahol az idény végén az aktív pályafutását befejező pilóta bepillantást adott karrierje egyes állomásaiba.

Bővebben...

 

Máris folynak a 2015-ös tesztek

Szinte véget sem ér a rali világbajnokság egyik szezonja, a csapatok neki is kezdenek a következő évre történő felkészülésének.

Bővebben...

 

Amikor két láb sem elég

Miért fullasztják le a motort még a világ legjobb raliversenyzői is?

 

Bővebben...

 

Útvonaltervezés ralis módra

Egy olyan világeseményt megszervezni, amint amilyen a Brit Rally is, egy évet felölelő munka, melynek során az itiner meghatározása a szervezők legfőbb küldetése.

Bővebben...