Get Adobe Flash player

Interjú Botka Dáviddal

A 2015-ös rali Európa-bajnokság ERC 2-es címéért folytatott izgalmas csata a sorozat utolsó fordulóján, Svájcban dőlt el, Botka Dávid a szezon második felében remek teljesítményt nyújtva megelőzte legfőbb ellenfelét, Vojtech Stajfot, és bajnok lett.

Bővebben...

 

Türelmes Mikkelsen

A 2015-ös Katalán Rally-n szerezte meg Andreas Mikkelsen az első rali világbajnoki futamgyőzelmét, a norvég pilótának 26 esztendősen jött ez össze a 64. világbajnoki rajtja alkalmával.

Bővebben...

 

Sokoldalú bajnokok

Nasser Al-Attiyah és mitfárere, Mathieu Baumel a Katalán Rally-t követő sajtótájékoztatón mesélt érzéseiről, a viadalról és újabb céljairól is.


Bővebben...

 

A rali világbajnokság kilenc leglenyűgözőbb díszlete

A redbull.com világ körüli túrára invitálta a rali világbajnokság rajongóit, melyben hihetetlen látképeket mutatnak.

Bővebben...

 

Interjú Kajtóval

Kajetan Kajetanowicz abban a reményben állt oda az Akropolisz Rally rajtjához, hogy országa harmadik versenyzőjeként Európa-bajnokká avassák a célban.

Bővebben...

 

Fantasztikus sztori helyett rossz sztori

Több mint fél perccel vezetett már a 2015-ös Akropolisz Rally-n Craig Breen és navigátora, Scott Martin, amikor a gyorszár elengedett, és felcsapódott a Peugeot 208 T16 motorházteteje. Mint kiderült, ez a momentum a páros győzelmébe került.

 

Bővebben...

 

Furcsa sztorik Korzikáról

A rali világbajnokság vérkeringésébe hosszú évek után 2015-ben visszatérő Korzika Rally érdekes, olykor furcsa momentumokkal gyarapította a sorozat kincsesládáját.

 

Bővebben...

 

Szállásolási rémálom

Hét év után tért vissza a Tour de Corse a rali világbajnokság vérkeringésébe, és egy ma már szokatlan útvonallal várta a résztvevőket. A központi szervizpark Cortéban volt, a mezőny azonban ellátogatott Ajaccióba, Bastiába és Porto Veccióba is.

Bővebben...

 

Kérdések ideje

A wrc.com új sorozatot indított, melyben a rali világbajnokság szereplői válaszolják meg a Facebook felhasználók kérdéseit.

 

Bővebben...

 

Idegen győztesek a francia flaszteren

Bár Sebastien Ogier, Sebastien Loeb és Didier Auriol valószínűleg tiltakoznának, de a francia raliversenyzők a kemény felületen érzik igazán jól magukat.

 

Bővebben...