Get Adobe Flash player

Vélemények a vegyes talajú versenyekről

A rali világbajnokság a Katalán Rally-val az egyetlen vegyes felületű viadalához érkezett. A csapatok pénteken murván, majd az autók átépítését követően két napon keresztül aszfalton döntik el, ki a legjobb Spanyolországban.

Bővebben...

 

Haragszanak a ralira a német szőlőtermesztők

A rali világbajnokság német állomásának helyet adó Mosel régió szőlőbirtokosai feldúltak a 2014-es verseny által okozott károk miatt.

 

Bővebben...

 

Közös lónak…

Zűrzavar Cipruson

 

Bővebben...

 

Interjú Vaclav Pechhel

Vaclac Pech hatszoros cseh ralibajnok, háromszoros cseh ralisprint bajnok, kétszeres szlovák ralibajnok és 2003-ban harmadik helyen végzett a rali Európa-bajnokságon.

Bővebben...

 

Breen hátsérülésének kálváriája

A Deutschland Rallye shakedown-ját megelőző napon érkezett a hír, miszerint Craig Breen nem állhat rajthoz a világbajnoki viadalon, miután soron kívüli vizsgálaton esett át a Finn Rally-n történt hátsérülése miatt.

Bővebben...

 

Statisztikák a Deutschland Rallye-ról

A rali világbajnokság német fordulójának szervezői érdekes tényekkel és adatokkal szolgáltak a 2014-es eseményről.

 

Bővebben...

 

Beszélgetés Timo Rautiainennel

Mélyinterjú az utolsó finn rali világbajnok páros navigátortagjával, Marcus Grönholm hűséges társával, Timo Rautiainennel.

 

Bővebben...

 

A Finn Rally történetének 4-es évei

Amióta a rali világbajnokság él, a 4-esre végződő években a Finn Rally mindig hoz valami meglepetést.

 

Bővebben...

 

Max Rendina talányos csapata

A WRC 2-es sorozat Production Car kiírásában részt vevő Max Rendina navigátorként nevezett a Finn Rally-ra. Az olasz pilóta nem adott magyarázatot, értetlenséget kiváltva a szakma és a szurkolók körében is.

Bővebben...

 

A Finn Rally különlegességei

A Finn Rally a szezon egyik legkiemelkedőbb viadala, a végsebesség eléri a 200 kilométer/órát is a futam szakaszain. A skandináv verseny egyaránt kihívás a pilóta, a navigátor és a mérnök számára is.

Bővebben...