Get Adobe Flash player

Emlékek Korzikáról

Hét év után tér vissza Sebastien Ogier a Tour de Corse-ra, arra a versenyre, ahol 2008 őszén bebiztosította junior világbajnoki címét.

Bővebben...

 

Juniorok kalandjai

Bármilyen sportágról legyen szó, a fiatalokra érdemes odafigyelni, hiszen lelkesedésük mellett rutintalanságuk, valamint a nagyadag bátorságuk, helyenként vakmerőségük miatt mindig képesek valami szokatlannal előrukkolni. Ez nincs másként az autósportban sem.

Bővebben...

 

Szerencseszámok

Mi a kedvenc rajtszámuk a rali világbajnokság versenyzőinek?


Bővebben...

 

Kisbusz verseny a Citroen és az M-Sport között

A legelső – és lehet, hogy a legutolsó – World Rally Van, azaz világ rali kisbusz rajzverseny kihívás döntetlennel ért véget, miután a zsűrinek nem sikerült döntenie a Citroen és az M-Sport csapatának teljesítménye között.

Bővebben...

 

Erkölcsi katasztrófa sújtotta terület

A Deutschland Rallye hírhedt gyorsasági szakasza és egyben a csúcspontja a baumholderi különpróba, melynek útvonalát olyan betonozott utakon jelöli ki, amik korábban a katonai járművek gyakorlatozására szolgáltak.

Bővebben...

 

Hajszálnyi győzelem a juniorok között

Quentin Gilbert úgy érkezett a Finn Rally-ra, hogy a 2015-ös szezon eddigi három junior világbajnoki futama közül kettőt megnyert.

Bővebben...

 

Harmincadik Finn Rally

Fabrizio de Sanctis 2015-ben immár harmincadik alkalommal vett részt a Finn Rally-n.


Bővebben...

 

Lukyanuk óriási finnországi tesztbalesete

Miután széria Mitsubishijével szenzációs futamgyőzelmet aratott az Európa-bajnokság észt fordulóján, a sikerek szárnyán érkezett a Finn Rally-ra Alexey Lukyanuk. Azok után azonban, hogy a verseny előtti hétfői teszten hatalmas balesetet szenvedett, nem lehet ott a skandináv világbajnoki futamon.

Bővebben...

 

Sárga házak és filmsztárok keblei

A Finn Rally-t régebben 1000 Tó Rally-nak hívták, de könnyűszerrel lehetett volna az 1000 Ugrató Rally-jának is nevezni.

Bővebben...

 

A feltörekvő sztár: Stephane Lefebvre

A ralisport egyik legnagyobb ígérete jelenleg Stephane Lefebvre, aki pályafutásának mindössze hatodik szezonjában jár, de máris profi karrierre és a rali világbajnokságra készítik fel.

Bővebben...