Get Adobe Flash player

Lukyanuk kétkerekezős győzelme

Alexey Lukyanuk közel volt ahhoz az Észt Rally utolsó kanyarjainak egyikében, hogy felboruljon Mitsubishi Lancer Evo X-esével. Az orosz és észt bajnok azonban nem aggódott emiatt, bár bevallotta, nem szándékosan csinálta a mutatványt.

Bővebben...

 

A Pirelli Star Driver sorozat hagyatéka

Hayden Paddon hirtelen felemelkedése a rali világbajnokságon viszonylag későn, az új-zélandi pilóta 29. életévében történt, azoknak azonban nem volt meglepetés mindez, akik az utóbbi években nyomon követték a sportágat.

Bővebben...

 

Bemelegítő balesetek

A raliversenyeket megelőző shakedown-on nem az idő hajhászása a cél, voltak, akiknek mégsem sikerült hiba nélkül teljesíteni a bemelegítést.

 

Bővebben...

 

Capito beszólt

„A szakaszok nagyon kemények, az egyik legkeményebb rali – ugyanakkor egy kis problémát látok néhány szervező mentalításában” – mondta el a szakember.

 

Bővebben...

 

A versenynek a célban van vége

A történelem sokszor bebizonyította, hogy egy autóversenyen csak akkor lehet végeredményt hirdetni, amikor a versenyautók célba értek.

Bővebben...

 

Ami Bertelliék balesete után történt

Lorenzo Bertelli és Giovanni Bernacchini csapata, az F.W.R.T. közleményt adott ki a páros Portugál Rally-n bekövetkezett balesetével kapcsolatban, ami aztán a szervezők is reagáltak.

Bővebben...

 

Mint a filmekben

Nem mindennapi körülmények között vágtak neki a versenyzők a 2015-ös Portugál Rally pénteki napjának, hiszen Ponta da Lima térségében, ahol a futam második és ötödik szakaszát tartották, tűz ütött ki előző délután.

Bővebben...

 

Verseny előtti drámák

Szokatlan mennyiségű probléma sújtotta a 2015-ös Portugál Rally nevezőit a verseny előtti teszteken.

 

Bővebben...

 

Vissza akarja szerezni az M-Sport Neuville-t

Az M-Sport vissza szeretné csábítani magához a 2016-os rali világbajnoki szezonra korábbi versenyzőjét, Thierry Neuville-t.

Bővebben...

 

Szól a rádió

A rali világbajnokság évek óta kitűnő rádiós lefedettséggel rendelkezik. A WRC Radiónak a néhai Greg Strange volt az úttörője, majd Becs Williams, Colin Clark és az ő kollégáik fejlesztettek tovább azt.

Bővebben...