Get Adobe Flash player

Öt kocsi, amiből valószínűtlenül jó raliautó lett

Léteznek azonban olyan masinák is, melyekre ráerőszakolták az autósportok ezen ágát, addig faragták őket, amíg a ralisportot meghódító fenevadak nem lettek.

Bővebben...

 

Andrew Kellitt és a Brit Rally

Nem kapta meg azokat az elismeréseket, amiket érdemelt volna, de a 2014-es Brit Rally sikeres volt. Mindössze három évvel korábban ugyanakkor a verseny csaknem összeomlott.

Bővebben...

 

A Regional Rally Car jövője

Az FIA úgy döntött, hogy a rali Európa-bajnokság 2016-os futamain RRC autóval nem lehet már rajthoz állni.

Bővebben...

 

Csendes-óceáni rali háború

Az Új-Zéland Rally szervezői nekiláttak annak a kampánynak, ami a rali világbajnokságra történő 2016-os visszatérésüket célozza meg.


Bővebben...

 

Fordulat a közel-keleti bajnokságban

Izgalmasnak ígérkezett a 2014-es közel-keleti ralibajnokság zárófordulója, a legnagyobb fordulat azonban csak a versenyt követően következett be.

Bővebben...

 

Mikko elbúcsúzott

Az M-Sport Hirvonen tiszteletére teltházas ünnepséget szervezett a Brit Rally-t megelőző Happy Hour-ön, ahol az idény végén az aktív pályafutását befejező pilóta bepillantást adott karrierje egyes állomásaiba.

Bővebben...

 

Máris folynak a 2015-ös tesztek

Szinte véget sem ér a rali világbajnokság egyik szezonja, a csapatok neki is kezdenek a következő évre történő felkészülésének.

Bővebben...

 

Amikor két láb sem elég

Miért fullasztják le a motort még a világ legjobb raliversenyzői is?

 

Bővebben...

 

Útvonaltervezés ralis módra

Egy olyan világeseményt megszervezni, amint amilyen a Brit Rally is, egy évet felölelő munka, melynek során az itiner meghatározása a szervezők legfőbb küldetése.

Bővebben...

 

Vélemények a vegyes talajú versenyekről

A rali világbajnokság a Katalán Rally-val az egyetlen vegyes felületű viadalához érkezett. A csapatok pénteken murván, majd az autók átépítését követően két napon keresztül aszfalton döntik el, ki a legjobb Spanyolországban.

Bővebben...