Get Adobe Flash player

Szól a rádió

A rali világbajnokság évek óta kitűnő rádiós lefedettséggel rendelkezik. A WRC Radiónak a néhai Greg Strange volt az úttörője, majd Becs Williams, Colin Clark és az ő kollégáik fejlesztettek tovább azt.

Bővebben...

 

Kris Meeke első világbajnoki futamgyőzelme

Colin McRae után tizenhárom évvel a 35 esztendős Kris Meeke lett a következő brit rali világbajnoki futamgyőztes a 2015-ös Argentin Rally-n. Érzelmes diadal volt ez.

Bővebben...

 

Az Argentin Rally sztorija, Wilson dühe

Vetélytársaihoz képest nagyszerű tempót mutatva kényelmes előnyt épített ki a WRC 2-es kategóriában Yuriy Protasov a 2015-ösArgentin Rally első napjának közepére.

Bővebben...

 

Evans és Barrit a leggyorsabb kerékcserélők

A WRC TV a 2015-ös rali világbajnokság negyedik fordulója, az Argentin Rally előtt rendezte meg a Wheel Change Challenge-et, a Villa Carlos Pazban tartott eseményen az M-Sport kettősét, Elfyn Evans-ot és Daniel Barritt-ot koronázták a kerékcserék királyává.

Bővebben...

 

San Remóban gyorsan számolnak

A korábban a rali világbajnokság és az IRC kötelékébe is tartozó Sanremo Rallye szervezői az archívumokban kotorászva felfedezték öt régen elfeledett versenyüket, melyeket az ’50-es években hölgyek részére írtak ki.

Bővebben...

 

Mexikói nem megfelelőség

Áttekintve a rali világbajnokság 2015-ös kiírásának sportszabályzatát a best-of-rallylive.com azt találta, hogy a Mexikó Rally több dologban sem felelt meg az előírásoknak.

Bővebben...

 

Déjá vu vízbeesés

A rali világának déjá vu érzése lehetett, amikor Ott Tanak a Mexikó Rally-n egy víztározóba esett autójával 2015. március 6–án.

Bővebben...

 

Késő konténerek, gondban lévő csapatok

A 2015-ös Mexikó Rally előkészületeiben gondot okozott a felszerelések megérkezésének csúszása.

Bővebben...

 

Kevin Abbring mesél pályafutásáról

Kevin Abbring Hollandiából származik, egy olyan országból, ami nem igazán nevelt eddig világhírű raliversenyzőket.

Bővebben...

 

Thierry, a traktoros

A Hyundai sztárja, Thierry Neuville megmutatta kormány mögötti sokoldalúságát, amikor egy traktor volánja mögé ült csapata múlt heti spanyolországi tesztjén.

 

Bővebben...