Get Adobe Flash player

Sztorik, érdekességek

Vita egy szakaszmegszakítás körül

A Citroen Racing vezetője, Pierre Budar elutasította azokat a feltételezéseket, miszerint csapata manipulálta a piros zászló használatát, kikényszerítve egy szakaszmegszakítást, amivel pilótájuk, Sebastien Ogier győzelmi esélyét szándékoztak fenntartani a 2019-es Mexikó Rally-n.

Módosítás: (2019. március 25. hétfő, 19:18)

Bővebben...

 

Logisztikai zűrzavar a Mexikó Rally előtt

A versenyt végül megnyerő Citroen előkészületei nem voltak zavartalanok a 2019-es Mexikó Rally-ra, miután a felszereléseit szállító hajó késve indult el Európából, ugyanakkor nem csak a franciáknak okozott nehézséget a hajóztatás.

Módosítás: (2019. március 16. szombat, 10:23)

Bővebben...

 

Solberg mexikói bánata

A Mexikó Rally 2004-ben került be a világbajnokság vérkeringésébe, és rögtön egy drámával indult, amikor Petter Solberg egy potenciális győzelmi lehetőséget bukott el egy apró műszaki malőr miatt.


Módosítás: (2019. március 06. szerda, 18:53)

Bővebben...

 

Vita egy szakasztörlés körül

Tommi Makinen, a Toyota GAZOO Racing ralicsapatának vezetője kemény szavakkal illette a 2019-es Monte-Carlo Rallye rendezőit, valamint az FIA-t, miután nem hallgatták meg kérését és nem törölték a péntek délelőtti szakaszokat.

Bővebben...

 

A Hírességek Csarnokában a rali világbajnokok

A rali világbajnokság első – 1979-es – egyéni kiírásának negyven éves évfordulója alkalmából a Nemzetközi Automobil Szövetség ünnepélyes keretek között iktatta be a Hírességek Csarnokába a sportág eddigi összes világbajnokát.

Módosítás: (2019. február 01. péntek, 18:59)

Bővebben...

 
További cikkeink...