Get Adobe Flash player

Út a 2017-es WRC szabályokig

Hogyan alakul a World Rally Car-ok új generációjának szabályrendszere?

 

Bővebben...

 

Pozitív lépés a WRC-k 2017-es frissítése?

Vélemények a World Rally Car szabályok 2017-es bevezetésével kapcsolatban, melyet sokan a B csoportos korszakkal hasonlítanak össze.


Bővebben...

 

Folyik a munka a 2017-es WRC-ken

2017-ben újgenerációs World Rally Car-ok lépnek pályára, melyek a mostaniaknál látványosabb kinézetűek és gyorsabbak lesznek az FIA új szabályzatának köszönhetően. A csapatoknál már folyik a munka rajtuk.

Bővebben...

 

A 2017-es WRC szabályok új kihívásai

Az új, 2017-es World Rally Car regulációk teljesítménynövekedést hoztak, melynek következményei két futam után kezdenek is testet ölteni.


Bővebben...

 

A 2017-es WRC-k aerodinamikája

A 2017-es World Rally Car-ok aerodinamikai megoldásai


Bővebben...

 

WRC-k számokban

2017-re megújult a rali világbajnokság technikai szabályzata, a szezonra pedig négy csapat regisztrálta magát, hogy vadonatúj fejlesztésű World Rally Car-jával megküzdjön a bajnoki címekért. De mennyi masinát használtak az alakulatok valójában?

Bővebben...

 

Tisztázták a hátsó szárnyak anomáliáit

Miután anomáliák derültek ki a Finn Rally-n, a Nemzetközi Automobil Szövetség utasította a rali világbajnokságon részt vevő gyártókat, hogy tegyék meg a szükséges intézkedéseket arra, hogy World Rally Car-jaik megfeleljenek a hátsó szárnyra vonatkozó klarifikációs dokumentumnak.

Bővebben...

 

Hírek: Citroen C3 WRC 2017

A Citroen C3 WRC történetével kapcsolatos hírek, információk

 

Bővebben...

 

Az új WRC ereje

A Citroen Racing motorfejlesztési vezetője, Patrice Davesne mesél a teljesen új, a rali világbajnokságon 2017-ben pályára lépő C3 WRC motorfejlesztésének komplexitásáról.

Bővebben...

 

A Citroen C3 WRC aerodinamikája

A Citroen Racing autójának aerodinamikai megoldásai


Bővebben...