Get Adobe Flash player

Út a 2017-es WRC szabályokig

Hogyan alakul a World Rally Car-ok új generációjának szabályrendszere?

 

Bővebben...

 

Pozitív lépés a WRC-k 2017-es frissítése?

Vélemények a World Rally Car szabályok 2017-es bevezetésével kapcsolatban, melyet sokan a B csoportos korszakkal hasonlítanak össze.

Bővebben...

 

Folyik a munka a 2017-es WRC-ken

2017-ben újgenerációs World Rally Car-ok lépnek pályára, melyek a mostaniaknál látványosabb kinézetűek és gyorsabbak lesznek az FIA új szabályzatának köszönhetően. A csapatoknál már folyik a munka rajtuk.

Bővebben...

 

A 2017-es WRC szabályok új kihívásai

Az új, 2017-es World Rally Car regulációk teljesítménynövekedést hoztak, melynek következményei két futam után kezdenek is testet ölteni.


Bővebben...

 

Hírek: Citroen C3 WRC 2017

A Citroen C3 WRC 2017-es változatának történetével kapcsolatos hírek, információk

 

Bővebben...

 

Az új WRC ereje

A Citroen Racing motorfejlesztési vezetője, Patrice Davesne mesél a teljesen új, a rali világbajnokságon 2017-ben pályára lépő C3 WRC motorfejlesztésének komplexitásáról.

Bővebben...

 

Műszaki adatok: Citroen C3 WRC

Citroen Racing motor, Sadev sebességváltó

Bővebben...

 

Amit a C3 WRC-ről tudni kell

Laurent Fregosi a Citroen Racing technikai igazgatója, ő a felelős a rali világbajnoki programért is. A szakember a decemberi csapat- és autóbemutatón osztott meg néhány információt az új, 2017-es fejlesztésű Citroen C3 WRC-ről.

Bővebben...

 

Bajban a Citroen a C3 WRC kezelhetőségével

A Monte-Carlo Rallye során még csak gyanú volt, Svédországban azonban világossá vált: a Citroen gondban van legújabb raliautójával, a C3 WRC-vel.


Bővebben...

 

A Citroen tempójának kulcsa: vissza az alapokhoz

Miután megnyerte a rali világbajnokság előző, murvás mexikói futamát, a győzelem szárnyain érkezett Korzikára Kris Meeke, a Citroen aszfaltos tempójával kapcsolatosan ugyanakkor akadtak kérdőjelek, mivel a francia alakulat küszködött a szezonnyitó Monte-Carlo Rallye-n.

Bővebben...