Get Adobe Flash player

Továbbra is lassú a Toyota a durva felületű pályákon, és újabb műszaki hiba sújtotta őket

Bár tavaly megnyerték a Török Rally-t, tisztában volt mindenki azzal a Toyota GAZOO Racing ralicsapatánál, hogy azt a diadalt nem a tempójukkal szerezték meg, hanem a megbízhatóságukkal, valamint a vetélytársak balszerencséjével.

Bővebben...

 

Bíztató Katsuta WRC-s szereplése

Második alkalommal indulhatott World Rally Car-ral világbajnoki futamon Takamoto Katsuta, a Toyota protezsáltja a Deutschland Rallye után a Katalán Rally-n vezethette a Yaris WRC-t, ahol sebességváltó probléma hátráltatta a verseny második napján.

Bővebben...

 

Tanak nem visz el titkokat a Toyotától

A Toyota GAZOO Racing ralicsapatának technikai igazgatója, Tom Fowler nyugodt azzal kapcsolatban, hogy az egyéni rali világbajnoki címet 2019-ben velük elhódító Ott Tanak milyen technikai információkat visz át új munkaadójához, a Hyundai-hoz 2020-ra.

Bővebben...

 

Emberi hiba Latvala kiesése mögött

A Toyota GAZOO Racing ralicsapatának vezetője, Tommi Makinen elnézést kért Jari-Matti Latvalától, amiért a finn pilóta kiállni kényszerült a 2020-as Svéd Rally első napján, és felajánlott neki egy újabb futamot.

Bővebben...

 

Átokűzésben a Toyota

A Toyota egyeduralkodó a rali világbajnokság tempós versenyein, a Yaris WRC képességein azonban enyhén szólva sem ilyen jók a durva felületű pályákon, mint például a törökországiakon sem.

Bővebben...

 

Felfedték Ogier erőátviteli problémájának okát

Az azonban, hogy mi vezetett a hatszoros világbajnok Toyotájának motorhibájához, még nincs meg.


Bővebben...

 

Valódi Toyota motor a terv a Yaris Rally1-hez

A Toyota GAZOO Racing ralicsapatának technikai igazgatója, Tom Fowler azt mondja, csapata azon van, hogy egy ténylegesen házon belül épített motorral rendelkezzenek.

Bővebben...

 

A Safari specifikációjú autók 2021-ben

Magasba emelt karosszéria, kiegészítő lámpák, levegőcső, vadrács – ezekről a kiegészítőkről messziről fel lehetett ismerni a Safari specifikációjú raliautókat. Tizenkilenc év távollét után, 2021-ben ugyanakkor már nem ugyanazt jelenti a Safari specifikáció.

Bővebben...

 

Elkezdődött a GR Yaris WRC tesztelése

Megkezdődött a GR Yaris versenyváltozatának tesztelése, melyet a Toyota a 2021-es rali világbajnokságon fog használni.


Bővebben...

 

Hírek: Volkswagen Polo R WRC 2017

 Volkswagen Polo R WRC 2017-es változatának történetével kapcsolatos hírek, információk

 

Bővebben...