Get Adobe Flash player

Kivizsgálja a Citroen a tűzesetet

Amint visszaérkeznek a maradványok, teljes kivizsgálást végez a Citroen Racing azért, hogy rájöjjenek a tűz okára, amiben megsemmisült Craig Breen C3 WRC-je a Török Rally második napján.

 

Bővebben...

 

Feszültséggel és érzelemmel teli Ogier győzelem

Sebastien Ogier sorozatban hatodszorra nyerte meg a Monte-Carlo Rallye-t, ezúttal a Citroen színeiben. A diadal 2,2 másodpercen múlott, a hatszoros világbajnok ennyivel győzte le Thierry Neuville-t. No és kis híján egy meghibásodott szenzoron…

Bővebben...

 

Lát lehetőséget Ogier a javulásra

Bár megnyerte a szezon első murvás versenyét, a Mexikó Rally-t, Sebastien Ogier azt akarja csapatától, a Citroen Racingtől, hogy alapvető változtatásokat eszközöljenek a C3 WRC felfüggesztésén.

Bővebben...

 

Ogier a Citroen fejlesztéseiről

A Finn Rally előtt elárulta a Citroen Racing, hogy módosítást hajtottak végre C3 WRC-jük első futóművén, amiről Pierre Budar, a Citroen Racing vezetője azt mondta, azért tettek így, hogy versenyzőik részére a beállítási opciók szélesebb skálája álljon rendelkezésre.

Bővebben...

 

Fejlesztés, remények, majd csalódás a Citroen németországi mérlege

Bizakodva, győzelmi célokkal érkezett a Citroen a rali világbajnokság németországi állomására, a 2019-es szezon második és egyben utolsó teljesen aszfaltos megmérettetésére. Ehhez egy motorfejlesztést is bevetettek, a reményekből aztán végül semmi sem lett.

Bővebben...

 

Hírek: Ford Fiesta WRC 2017

A Ford Fiesta WRC történetével kapcsolatos hírek, információk

 

Bővebben...

 

Malcolm Wilson a jövőről

Az FIA előterjesztésén alapuló, 2017-ben bevezetésre kerülő World Rally Car szabályok komolysága csak most, az elsőként felvert por leülepedését követően kezd el kikristályosodni.

Bővebben...

 

Műszaki adatok: Ford Fiesta WRC

Ford EcoBoost motor, Ricardo sebességváltó, Reiger lengéscsillapítók


Bővebben...

 

A 2017-es Fiesta fejlesztése

Az M-Sport december első felében adott ki információkat és fotókat a 2017-es specifikációjú Ford Fiesta WRC-ről, a munka pedig azóta is folyik a csapatnál. Az újdonságról – melynek nevéből eltűnt az RS jelzés – az alakulat első embere, Malcolm Wilson árult el érdekességeket.

Bővebben...

 

Az M-Sport a Fiesta WRC tervezéséről

Az M-Sport ralirészlegének vezetőjeként Chris Williams felügyelete alatt épült meg az M-Sport teljesen új autója, a Ford Fiesta WRC. A szakember az idénynyitó Monte-Carlo Rallye előtt beszélt a 2017-es szabályoknak megfelelő kocsi fejlesztéséről.

Bővebben...