Get Adobe Flash player

Feszültséggel és érzelemmel teli Ogier győzelem

Sebastien Ogier sorozatban hatodszorra nyerte meg a Monte-Carlo Rallye-t, ezúttal a Citroen színeiben. A diadal 2,2 másodpercen múlott, a hatszoros világbajnok ennyivel győzte le Thierry Neuville-t. No és kis híján egy meghibásodott szenzoron…

Bővebben...

 

Lát lehetőséget Ogier a javulásra

Bár megnyerte a szezon első murvás versenyét, a Mexikó Rally-t, Sebastien Ogier azt akarja csapatától, a Citroen Racingtől, hogy alapvető változtatásokat eszközöljenek a C3 WRC felfüggesztésén.

Bővebben...

 

Hírek: Ford Fiesta WRC 2017

A Ford Fiesta WRC történetével kapcsolatos hírek, információk

 

Bővebben...

 

Malcolm Wilson a jövőről

Az FIA előterjesztésén alapuló, 2017-ben bevezetésre kerülő World Rally Car szabályok komolysága csak most, az elsőként felvert por leülepedését követően kezd el kikristályosodni.

Bővebben...

 

Műszaki adatok: Ford Fiesta WRC

Ford EcoBoost motor, Ricardo sebességváltó, Reiger lengéscsillapítók


Bővebben...

 

A 2017-es Fiesta fejlesztése

Az M-Sport december első felében adott ki információkat és fotókat a 2017-es specifikációjú Ford Fiesta WRC-ről, a munka pedig azóta is folyik a csapatnál. Az újdonságról – melynek nevéből eltűnt az RS jelzés – az alakulat első embere, Malcolm Wilson árult el érdekességeket.

Bővebben...

 

Az M-Sport a Fiesta WRC tervezéséről

Az M-Sport ralirészlegének vezetőjeként Chris Williams felügyelete alatt épült meg az M-Sport teljesen új autója, a Ford Fiesta WRC. A szakember az idénynyitó Monte-Carlo Rallye előtt beszélt a 2017-es szabályoknak megfelelő kocsi fejlesztéséről.

Bővebben...

 

Egy World Rally Car tervezésének a kihívásai

A 2017-es technikai szabályváltozások revolúciója semmi máshoz nem hasonlíthatók a rali világbajnokság történetében.


Bővebben...

 

Az M-Sport mexikói váltóügye

Gyanúk merültek fel a Mexikó Rally-n az M-Sport Ford Fiesta WRC-jének váltójával kapcsolatban, az FIA végül azonban szabályosnak találta az egységet.


Bővebben...

 

Problémák és megoldások az M-Sportnál

Az M-Sport csapata sokat dolgozott, hogy megoldják azokat a gondokat, melyek a Ford Fiesta WRC-ket sújtották a rali világbajnokság korzikai futamán.

Bővebben...