Get Adobe Flash player

Egy World Rally Car tervezésének a kihívásai

A 2017-es technikai szabályváltozások revolúciója semmi máshoz nem hasonlíthatók a rali világbajnokság történetében.


Bővebben...

 

Az M-Sport mexikói váltóügye

Gyanúk merültek fel a Mexikó Rally-n az M-Sport Ford Fiesta WRC-jének váltójával kapcsolatban, az FIA végül azonban szabályosnak találta az egységet.


Bővebben...

 

Problémák és megoldások az M-Sportnál

Az M-Sport csapata sokat dolgozott, hogy megoldják azokat a gondokat, melyek a Ford Fiesta WRC-ket sújtották a rali világbajnokság korzikai futamán.

Bővebben...

 

A Ford Fiesta WRC fejlesztése

Az angol M-Sport a Ford Fiesta WRC egy teljesen új változatát fejlesztette ki a 2017-es rali világbajnokság technikai előírásai szerint.


Bővebben...

 

Élet a 2017-es World Rally Car szabályokkal

Chris Williams az M-Sport ralicsapatának főmérnöke, így jó betekintése van arról, hogy az idén életbe lépett új technikai szabályoknak milyen hatásai vannak.


Bővebben...

 

Ogier új játéka: a 2017-es Ford Fiesta WRC

2016 decemberében jelentek meg az első képek a vadonatúj, 2017-es fejlesztésű Ford Fiesta WRC-ről, melyek fekete-fehéren megmutatták az M-Sport tervezői által a legújabb alkotásukra kitalált aerodinamikai eszközöket.


Bővebben...

 

Reflektálás az M-Sport győztes szezonjára

Az M-Sport ralicsapatának főmérnöke, Chris Williams az Autosport International Show-n beszélt a rali világbajnokság jelenlegi helyzetéről technikai szempontból, valamint arról, hogy hogyan alakult az új World Rally Car-ok első szezonja.

Bővebben...

 

Fiesta WRC a szélcsatornában

NASCAR technológiából húz hasznot a Ford Fiesta World Rally Car, miután március első felében Észak-Karolinában tett kirándulást a versenygép.


Bővebben...

 

Tapadási gondok az M-Sportnál Argentínában

A rali világbajnokság címvédő csapata, az M-Sport beazonosította, mi okozta csalódást keltő szereplésüket az Argentin Rally alacsony tapadású szakaszain.


Bővebben...

 

Másik lengéscsillapítókkal Ogier

Sebastien Ogier kérése meghallgatásra került, az M-Sport lengéscsillapítót váltott, és a világbajnok Ford Fiesta WRC-jébe ugyanaz a márka került a Finn Rally-ra, mint amivel a volkswagenes sikereit aratta.

Bővebben...