Get Adobe Flash player

Fiesta WRC a szélcsatornában

NASCAR technológiából húz hasznot a Ford Fiesta World Rally Car, miután március első felében Észak-Karolinában tett kirándulást a versenygép.


Bővebben...

 

Tapadási gondok az M-Sportnál Argentínában

A rali világbajnokság címvédő csapata, az M-Sport beazonosította, mi okozta csalódást keltő szereplésüket az Argentin Rally alacsony tapadású szakaszain.


Bővebben...

 

Másik lengéscsillapítókkal Ogier

Sebastien Ogier kérése meghallgatásra került, az M-Sport lengéscsillapítót váltott, és a világbajnok Ford Fiesta WRC-jébe ugyanaz a márka került a Finn Rally-ra, mint amivel a volkswagenes sikereit aratta.

Bővebben...

 

Ogier: Nagyobb sebességre van szükségünk

Sebastien Ogier azon a véleményen van, hogy csapatának, az M-Sportnak nagyobb tempót lenne szükség találnia Ford Fiesta WRC-jével, hogy legyen esélyük világbajnoki címeik megvédésére.

Bővebben...

 

Az új WRC-k technikai kibontakozása

Az M-Sport a 2018-as Mexikó Rally-t követően elküldte Fiesta WRC-jét Észak-Karolinába, a Ford Performance világméretű tapasztalattal rendelkező központjába, az autó járt a Windshear szélcsatornában is, hogy ötletek után kutassanak, hogyan lehetne továbbfejleszteni a gépet.

Bővebben...

 

Nem futott az új Ford motor

Nem használta új specifikációjú erőforrását az M-Sport a Brit Rally-n, a csapat közvetlenül a verseny előtt döntött a biztonságosabb opció mellett.


Bővebben...

 

Kérdőjeles az M-Sport jövő évi szereplése

A Sebastien Ogier-vel elért két világbajnoki címet követően a francia pilóta távozásával az M-Sport rali világbajnoki szereplésének jövője bizonytalanná vált.


Bővebben...

 

A ZF lengéscsillapítóival folytatja az M-Sport

Az M-Sport Ford World Rally Team partnerkapcsolatra lépett a ZF-fel, és a német cég lengéscsillapítóit fogja használni a 2019-es rali világbajnoki szezon során.


Bővebben...

 

Millener az M-Sport tevékenységeiről

Malcolm Wilson, az M-Sport ügyvezetője úgy döntött, több időt kíván foglalkozik cége kereskedelmi tevékenységeivel, ami az M-Sport átstrukturálását is eredményezte egyben.


Bővebben...

 

Suninen: elszúrt finn, reményteli török verseny

Teemu Suninen magabiztos, hogy visszanyeri tempóját Ford Fiesta WRC-jével a rali világbajnokság soron következő murvás futamára, a Török Rally-ra.


Bővebben...