Get Adobe Flash player

A Hyundai i20 Coupe WRC fejlesztése

A Hyundai Motorsport a 2017-es rali világbajnokságra egy teljesen új géppel, a Hyundai i20 Coupe WRC-vel nevezett.


Bővebben...

 

Továbbfejlesztette WRC-jét a Hyundai

Az október 1-i homologizációt követően felfrissített autóval jelent meg a Hyundai a Katalán Rally-n. Az i20 WRC számos változtatáson esett át, az alzenaui gárda ugyanakkor nem mindegyik autóját szerelte fel a módosításokkal.

Bővebben...

 

Folyamatos a Hyundai WRC fejlesztése

A Hyundai Motorsport az i20 Coupe WRC ugyanazon specifikációjával kezdte a 2018-as rali világbajnokságot, mint ahogyan Thierry Neuville autójával befejezték az előző idényt.

Bővebben...

 

Mikkelsen frusztrációja

Nehezen barátkozik össze a Hyundai i20 Coupe WRC-vel Andreas Mikkelsen.


Bővebben...

 

Komoly motorfejlesztés a Hyundai WRC-jében

Ahogyan tervezte a szezon első negyedére, a Hyundai Motorsport fejlesztést hajtott végre a rali világbajnokságon futó i20 WRC erőforrásán.

Bővebben...

 

Nandan a Hyundai finn szenvedéséről

A Hyundai rali világbajnoki csapata borzasztó hétvégét teljesített Finnországban, csupán Hayden Paddon negyedik helye és a legközelebbi rivális, az M-Sport ugyancsak gyenge szereplése enyhítette fájdalmaikat.

Bővebben...

 

Előrehozott Hyundai-fejlesztés

Előre hozta annak bevetését és már az Ausztrál Rally-n csatába küldte új specifikációjú motorját a Hyundai Motorsport. De mi lesz 2019-ben?

Bővebben...

 

Nyáron dob be fejlesztést a Hyundai

Komoly szezon közbeni fejlesztést tervez a Hyundai az i20 Coupe WRC-n azért, hogy tartani tudja a lépést az idei világbajnokságot erősen kezdő riválisaival, a Toyotával és Citroennel.

 

Bővebben...

 

Itt a kipufogó, hol a kipufogó – avagy a csőbe húzott újságíró esete

Míg a vetélytársak a középen történő kivezetésre voksoltak, a Hyundai Motorsport a 2017-es szezonra úgy homologizálta le az i20 Coupe WRC-t, hogy annak kipufogója a diffúzor jobb oldalában végződött.

Bővebben...

 

Aero frissítések a Hyundai WRC-jén

Módosított hátsó szárnyat és első sárvédőket tesztelt i20 Coupe WRC-jén a Hyundai a rali világbajnokság soron következő fordulója, a Mexikó Rally előtt.


Bővebben...