Get Adobe Flash player

Komoly motorfejlesztés a Hyundai WRC-jében

Ahogyan tervezte a szezon első negyedére, a Hyundai Motorsport fejlesztést hajtott végre a rali világbajnokságon futó i20 WRC erőforrásán.

Bővebben...

 

Nandan a Hyundai finn szenvedéséről

A Hyundai rali világbajnoki csapata borzasztó hétvégét teljesített Finnországban, csupán Hayden Paddon negyedik helye és a legközelebbi rivális, az M-Sport ugyancsak gyenge szereplése enyhítette fájdalmaikat.

Bővebben...

 

Előrehozott Hyundai-fejlesztés

Előre hozta annak bevetését és már az Ausztrál Rally-n csatába küldte új specifikációjú motorját a Hyundai Motorsport. De mi lesz 2019-ben?

Bővebben...

 

Nyáron dob be fejlesztést a Hyundai

Komoly szezon közbeni fejlesztést tervez a Hyundai az i20 Coupe WRC-n azért, hogy tartani tudja a lépést az idei világbajnokságot erősen kezdő riválisaival, a Toyotával és Citroennel.

 

Bővebben...

 

Visszatér a Mitsubishi a ralisportba?!

Újabb neves gyártó térhet vissza a rali világbajnokságba, mégpedig a Mitsubishi. Német lapértesülések szerint a japán cég tervezi, hogy ismét részt vesz a ralisport csúcskategóriájának küzdelmeiben.

Bővebben...

 

Japán források szerint visszatér a Subaru

Akár már 2020-ban visszatérhet a Subaru a rali világbajnokságba Japánból származó hírforrások szerint.

Bővebben...

 

Hírek: Toyota Yaris WRC

A Toyota Yaris WRC történetével kapcsolatos hírek, információk

 

Bővebben...

 

Az álmok élnek

A Toyota Motorsport GmbH, a japán tulajdonban lévő, de németországi bázissal rendelkező műhely kísérleti-fejlesztési központként szolgál a japán autógyár számára, napjainkban ugyanakkor az is a feladata, hogy anyacégének nevét fenntartsa a ralisport világában.

Bővebben...

 

A Toyota tervei

A Toyota Motor Corporation hosszú várakozások után, 2015. január 30-án jelentette be, hogy jóváhagyta a rali világbajnoki programot, az 2017-től indul, a sorozatban a Yaris WRC-vel tervezik a részvételt.

Bővebben...

 

Padlógázzal folyik a Yaris WRC fejlesztése

A Toyota Motorsport teljes erőbedobással teszteli új versenyautóját, és kinyilvánította azt is, hogy a kocsi a 2017-es világbajnoki bemutatkozása előtt is futhat néhány versenyt.

Bővebben...