Get Adobe Flash player

Hírek: Toyota Yaris WRC

A Toyota Yaris WRC történetével kapcsolatos hírek, információk

 

Bővebben...

 

Az álmok élnek

A Toyota Motorsport GmbH, a japán tulajdonban lévő, de németországi bázissal rendelkező műhely kísérleti-fejlesztési központként szolgál a japán autógyár számára, napjainkban ugyanakkor az is a feladata, hogy anyacégének nevét fenntartsa a ralisport világában.

Bővebben...

 

A Toyota tervei

A Toyota Motor Corporation hosszú várakozások után, 2015. január 30-án jelentette be, hogy jóváhagyta a rali világbajnoki programot, az 2017-től indul, a sorozatban a Yaris WRC-vel tervezik a részvételt.

Bővebben...

 

Padlógázzal folyik a Yaris WRC fejlesztése

A Toyota Motorsport teljes erőbedobással teszteli új versenyautóját, és kinyilvánította azt is, hogy a kocsi a 2017-es világbajnoki bemutatkozása előtt is futhat néhány versenyt.

Bővebben...

 

A Toyota Yaris WRC aerodinamikája

A Toyota GAZOO Racing autójának aerodinamikai megoldásai


Bővebben...

 

Műszaki adatok: Toyota Yaris WRC

380 lóerős motor, 201 kilométer/órás végsebesség


Bővebben...

 

Latvala a Yaris WRC-ről

A Toyota frissen igazolt sztárja, Jari-Matti Latvala a Toyota GAZOO Racing finnországi csapatbemutatójára egyenesen a dél-franciaországi tesztről érkezett meg.

Bővebben...

 

A Yaris WRC fejlesztése

A Toyota hivatalos bemutatkozása, a december közepén Helsinkiben tartott prezentáció adott először lehetőséget arra, hogy a közvélemény többet is megtudhasson a Toyota GAZOO Racing ralisporttal kapcsolatos tevékenységéről.

Bővebben...

 

Hűtési problémák a Toyotánál

A Toyota GAZOO Racing Mexikóban tapasztalt hűtési gondjai


Bővebben...

 

Tommi Makinen a toyotás változásokról

A Toyota GAZOO Racing csapatvezetője, Tommi Makinen a 2017-es rali világbajnokság utolsó előtti fordulója, a Brit Rally előtt beszélt azokról a változásokról, melyek az alakulatnál történnek.

Bővebben...