Get Adobe Flash player

Műszaki adatok: Toyota Yaris WRC

380 lóerős motor, 201 kilométer/órás végsebesség


Bővebben...

 

Latvala a Yaris WRC-ről

A Toyota frissen igazolt sztárja, Jari-Matti Latvala a Toyota GAZOO Racing finnországi csapatbemutatójára egyenesen a dél-franciaországi tesztről érkezett meg.

Bővebben...

 

A Yaris WRC fejlesztése

A Toyota hivatalos bemutatkozása, a december közepén Helsinkiben tartott prezentáció adott először lehetőséget arra, hogy a közvélemény többet is megtudhasson a Toyota GAZOO Racing ralisporttal kapcsolatos tevékenységéről.

Bővebben...

 

Hűtési problémák a Toyotánál

A Toyota GAZOO Racing Mexikóban tapasztalt hűtési gondjai


Bővebben...

 

Tommi Makinen a toyotás változásokról

A Toyota GAZOO Racing csapatvezetője, Tommi Makinen a 2017-es rali világbajnokság utolsó előtti fordulója, a Brit Rally előtt beszélt azokról a változásokról, melyek az alakulatnál történnek.

Bővebben...

 

A sztori a Toyota visszatérése mögött

A Toyota GAZOO Racing filmet készített a japán autógyár rali világbajnoki visszatéréséről.


Bővebben...

 

Autója minden részén dolgozik a Toyota

A Toyota GAZOO Racing technikai igazgatója, Tom Fowler a Korzika Rally előtt adott bepillantást abba, hogy milyen munkálatok folynak a Yaris WRC-n.


Bővebben...

 

Zavarba ejtő a Toyota sebessége

Ott Tanak Argentin Rally-n aratott domináns győzelme zavarba hozta a Toyota csapatának riválisait a Yaris WRC által mutatott tempó miatt, ráadásul motorfejlesztések is várhatók az autón.

Bővebben...

 

Tanak további gyorsulást vár

Két egymást követő rali világbajnoki futamgyőzelme ellenére azt állítja a Toyota GAZOO Racing versenyzője, Ott Tanak, hogy nem érzi magát még mindig teljesen kényelmesen a Yaris WRC-ben.

Bővebben...

 

Lassítják a Toyotát a szabályok

Jó híre van a Toyotának a riválisai számára: a Török Rally-n nem lesznek olyan gyorsak autói, mint voltak Finnországban és Németországban.


Bővebben...